Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• S1M0N

senior tag

válasz Dinomano #2997 üzenetére

Én anno a második résszel kezdtem, azzal megjelenéskor játszottam, a másik kettőhöz képest tényleg csak átkötő szerepe volt, a története talán a leggyengébb a trilógiából, de persze a rossztól még így is messze van.
    Ennél a résznél debütált a saját motorjuk, lehet ezért is lett lineárisabb, zártabb, meg lehet, hogy még nem volt meg az a tapasztalatuk, anyagi hátterük, ami a 3. részre már össze tudott jönni.
    Nekem az első rész a mai napig tetszik, játék közben igazából csak az átvezetők azok, amik rosszul öregedtek, a harcrendszere szerintem ötletes, a ritmusra való kattintgatás nem volt monoton, talán csak a stílusok közötti váltogatást éreztem feleslegesnek. Viszont a jól időzített kattintgatásokkal jó kombókat lehetett összehozni, bár tény, hogy elég hamar ismétlődtek a mozdulatok, de első játéknak így is remek volt szerintem, főleg a nem egyértelműen jó/rossz döntésekkel, amiknek tényleg volt súlya. Plusz szerintem a táj mai szemmel is szép, hangulatos, a fejlődésrendszere is nagyon tetszett, szerintem az is remekül lett felépítve, a második rész sok téren egyszerűsödött, butult, bár ott meg szabadabban lehetett mozogni és sok újdonságot hozott a harcokba is.
    A harmadik rész meg nyilván minden téren kiemelkedő, az első gameplay trailereket látva el sem hittem, hogy ilyen grandiózus lesz, aztán még így is bőven túlszárnyalta a várakozásaimat, a DLC-kről és kiegészítőkről nem is beszélve.

Játékmenet és látvány terén a Mass Effect-nél nem ilyen nagy a különbség az egyes részek között, de ott hamarabb is érkeztek a folytatások, persze az első azért elüt a másik kettőtől, de az alapok nem sokat változtak, bár a fejlődésrendszer nekem az elsőben tetszett a legjobban, a másodikban debütáló új meg inkább a harmadik részre ért be igazán.

• Plata

félisten

válasz Dinomano #2997 üzenetére

Én az elsővel akkor játszottam amikor kijött,azóta már egy spéci változata is megvan,a régi cd-t ugyanis elhagytam festésnél. :D
    Másodikkal is nemsokkal megjelenés után,de egyiket sem tudtam befejezni.
    Az első részt valahol az első nagy városban untam meg a másodikat már az első kis porfészeknél.
    Harmadik részt csak kipróbáltam,de annál az volt a gond hogy nem az elején hanem már a sztori közben és nem igazán értettem.
    De ha azt mondjátok jobb mint a többi és nem csak eszetlen hent akkor talán megpróbálom,de steam vagy gog verzió a jobb?
    Be vallom az állandó kaszabolás meg az olyan küldi hogy ölj meg ezt vagy azt engem nem igazán érdekel.
    Második résznél ott untam meg hogy a falu melletti erdőbe akármiért is küldtek ki,egy vacak virágért tuti hogy vagy 200 gyökér ellenséget le kellett vágni.Amikor valami nagy szörnyet kellett volna levadászni azt mondtam hogy jó ez cseszett unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák