Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
RPG = Rocket Propelled Grenade
Aki azt hiszi szerepjáték azt kihívom egy sakk meccsre, és lerendezzük mint férfi a férfival
Amúgy szerintem is megfelelő az egyensúly a szájtépés és a harc között. Ráadásul a párbeszédek is jól eltaláltak. Néha fetrengtem a röhögéstől azokon a szövegeken amiket le tudtak nyomni
Szpójlér (Fellegvár, Kora Odúja //vagy hogy a bánatban van fordítva a Cora's Den// Ököl küldetés):
Mikor már magasan van az Elbűvölés, vagy az Intimitás, és találkozol a két bérencel akkor benyögi hogy "Möst öltem meg 20 katonát, szerintetek veletek mi lesz?" "Ja igaz, különben is utálom Ökölt." (Emlékezetből, angolról), a másik lehetőség meg a "Nincs jobb dolgotok máshol?" "De igazad van, menjünk." Erre amit lereagálnak a csapat társak. "Ezt nem akarom elhinni", "Általában a lövöldözés a megoldás". Hát én ott röhögtem egy 10 percig.
Szpójlér vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Garmin fēnix 6 Pro Solar 51 mm használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aki azt hiszi szerepjáték azt kihívom egy sakk meccsre, és lerendezzük mint férfi a férfival