Hirdetés

Aktív témák

• ipgirl

tag

Hétvégén elmentünk ''barnulni'' :) a Velencei tóra. Nagyon meleg volt, aztán jöttek a felhők. Ez jellemző. Amikor mi elmegyünk valahova, hogy majd jól lebarnulunk, akkor mindig beborul...ez mindig igy van...
    Tegnap otthon voltam /vidék, Észak-Magyarország/. Délután akkora jégeső jött, hogy a vihar fákat döntött ki, a jég szétvert mindent, mi beáztunk, és cserepek törtek szét a tetőkön. Sosem láttam még ekkora vihart. Fél órával a vihar után, már nyoma sem volt a viznek.
    Szörnyű ez a meleg. Ma buszoztam vissza Pestre /3 órás út, átszállással/ és már nem tudtam mit kezdeni magammal: a kezemet percenként kellett törölgetni, szakadt rólam a viz...pedig nem vagyok egy nagydarab. ...és akkor még nem is szóltam semmit a buszon terjengő szagokról.
    Remélem hétvégén meleg lesz, mert megyünk a balatonhoz. Már nagyon várom ...kb annyira, mint az ösztöndijart,amit 6 napja meg kellett volna kapnunk...remélem péntekig megjön, mert ha nem, akkor nem tudom mi lesz a Balatonnál...:(//

azért nem használok hosszú i-t, mert nincs :( ...pedig már mindent végignyomtam

[Szerkesztve]

Aktív témák