- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Azt nem hittem volna, hogy megint Apple vs Android csata lesz
Mikor nem?
Főleg úgy, hogy a cikk szerint ami lenyomta a harmadik helyre, droidos OS brandek
Amúgy meg, nem meglepő, elmaradnak a fejlesztésekkel, behozták a versenytársak és már kevésbé menő az Apple brand is. Ugyanúgy, mint autózás terén, sikkes belsős, kínai márkát venni, a VV meg a Tesla esik is.
-
-
[ Szerkesztve ]
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Fall-N
veterán
Egyáltalán nem merül jobban a telefon a nagyobb frissítés miatt, mivel dinamikusan változtatja az OS. Böngészés közben, statikus tartalomnál vissza tudja venni, így nem megy állandóan 120 Hz-en. De ez nem nagy dolog, manapság egy okosóra is tudja ezt, csak ott nem 120 Hz van, hanem 60.
-
kilua
senior tag
Mondjuk nekem csak Android van Poco x6 pro. iPhoneon hiányozna a revanced, tachiyomi/mihon, winlator/aethersx2/yuzu emulátorok, torrent és ftp megosztás tv felé, és a 120 ezer forint pénzért kapott jó hardver is jó dolog.
A 120hz biztos valakinek nagyon kell, látom is a különbséget, de nekem nem ér annyit hogy valamivel gyorsabban merüljön az akksi emiatt ezért visszavettem 60ra de ízlés dolga hogy simább görgetés a fontosabb vagy a lassabban merülő akksi.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Itt te akarod bizonygatni az iOS-t.
Walletet használjuk egy páran, családon belül két telefonon és két okosórán (WearOS) megy zökkenőmentesen. Ba**ott nehéz hozzáadni, a banki alkalmazással kell igazolni és hozzá is adja. Motorola és Redmi telefonnal is könnyen ment.
Egyébként a Walletba el van mentve az összes hűség/pontgyűjtő kártya, kondibérlet, RePont fiók QR kódja stb.
Reklám? Hagyjál már, fent van az AdGuard 0 reklám van mindenhol.
Ha valaki nem látja a 60 - 90 - 120 Hz közt a különbséget, annak érdemes felkeresni szemészetet.
[ Szerkesztve ]
-
Hát akkor nem ugyanazt értjük stabil alatt... Ha nem indul, akkor az nem megy. Ha rendszeresen crashel menet közben, akkor instabil (legalábbis én így értelmezem).
Azzal egyet értek, hogy nehezebb rá fejleszteni, de hát ez van. A fejlesztők dolga, hogy stabil alkalmazásokat írjanak. Ez a kellemetlenség nem az os-t minősíti.
A fejlesztők meg dönthetnek, hogy ilyen töredezett eszközökre fejlesztenek, vagy az Apple kiüríti a zsebüket (esetleg mind2)
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
cog777
senior tag
válasz
noPublicFG #26 üzenetére
A forumos kolleganak valaszoltam, mi lehet a hattere hogy androidon kevesbe stabilak az app-ek, 30 eve vagyok fejleszto, szoval meg tudom erositeni hogy a ha a szoftverkornyezet "mozgo celpont" akkor a fejlesztok/cegek nem fognak tobb eroforrast beleolni a tesztelesbe. Jozan
parasztifejlesztoi logika.En kb evente 2x repulok, Norwegian app-ja pont a kapuban doglott be.
Meg kb 15 eve nem igazan fogtam kp-t es csak teloval fizetek. ¯\_(ツ)_/¯" Mennyibe került az Apple telefonod? Mennyibe került a töredezett Android telefonod?"
iPhone XR? Kb annyiba mint a Huawei. Az iPhone meg mindig kapja a frissiteseket, siman megerte a befektetesem. Iden mar le kell cserelnem, mert nem fog tobb tamogatast kapni es mar eleg lassu lett. Fo verziovaltaskor erdemes kicsit varni, kulonben kis zokkenok lesznek de amugy nekem egy stabil, megszokott kornyezetet nyujtott, ahol a fontos programjaim evek ota remekul mukodnek.HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
Ebben a kérdésben almát az almával. Mennyibe került az Apple telefonod? Mennyibe került a töredezett Android telefonod?
Nekem mindkettő van, s24 Ultra és iPhone 16 is. Azóta nem használom az almás telefont fizetésre, mióta háromszor hetven eurót a semmire levontak a számlámról. A vicces, hogy ma is kétszer 69,99€-t akart levonni, csak már blokkoltam, így nonstop "elutasítva" üzenet érkezik.
Erre a "biztonságra" nekem nincs szükségem.
... hogy vissza kaptam-e? Egy hónap múlva az elsőt, a többi azóta is elbírálás alatt áll.
A becsekkolásnál nincs semmi gond, heti rendszerességgel repülök.plus ça change, plus c'est la même chose
-
cog777
senior tag
" de hogy futhat egy app nem stabilan?"
Ezt en is megkerdeztem a repteren, amikor be akartam check in-elni, hogy miert nem indul el a programja a legitarsasagnak Androidon, mikozben korabban mukodott :A valasz a kovetkezo: nagyon toredezett az Android a telefonokon, nagyon kulonbozo verzioju OS van rajtuk es bizony ez remalom a fejlesztok szemszogebol, hiszen nekik kulonbozo kornyezetre kellene letesztelniuk a programjaikat.
iOS eseten pl 2024 elejen 77%-a a keszulekeknek a legujabb valtozatot futtatta.
TEHAT a fejlesztok egy stabilabb kornyezetben fejleszthetnek.Visszaterve az Apple-re es a cikkre, nem feltem oket, hegynyi kp-n ulnek.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
1. No comment
2. Megesik, hogy böngészik az ember, és beleütközik akármilyen embedded videóba, akkor azt kénytelen lesz ott megnézni. Apám mindig edge használó volt, safari csak néha ugrott élő beágyazott böngészőként. A tapasztalat az, hogy a Bing videókat egyáltalán nem volt képes tájolni a telefon, a többi meg kis nézetben 100 volt, de a teljes képernyőbe tettük, eltűntek a beágyazás funkciói, mint a felirat.
3-4-re csak süket dumát tudnék, ugyanis nem használtam hosszú távon ilyen telefont, nem próbálgattam ilyet, így csöndben maradok
5. Egyrészt valóban, aki piszkálni akarja, nem ez kell, de a második részét nem értem. Ez a stabilan futnak az appok gyakori érv, de hogy futhat egy app nem stabilan?
Ez fejlesztői munka kérdése; vagy megy vagy nem. És ha Ájphone hagyná, hogy amatőr módon mókoljam az appokat, akkor ott is összeomlana. Megjegyzem, mióta van okoseszközöm, droid felhasználó vagyok, és az a tapasztalat, hogyha nem piszkáltam, akkor nem volt "instabilitás". Nem kevés volt, hanem nem volt.
Az meg hogy mennyi a támogatás; #6 is 3+1 évet kapott, de ha erre érzékeny vagy, olyat keresel; ugyanis itt lehet válogatni. Az átlagosan kevesebb támogatás meg negatív járuléka a sokszínűségnek, ezáltal valóban, az Apple ebben jobb.K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Raysen623
addikt
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Akkor nálad fordított a helyzet. Gondolom mobilon próbáltad. Ha esetleg iTunes-t ismered, akkor ott is megpróbálhatod. Én is ott kezdtem el a vásárlást kb ezer éve. De szerintem veboldalon is kezelhető az acc ezen része. Ha kaptál ilyen tippet, akkor tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
janeszgol
félisten
"főleg, ahogyan most jártunk egy Samsung A55-el, amin a google wallet egyszerűen nem akarja felvenni a fiókban regisztrált kártyát. Egyszerű dolog, de nem megy."
Én is így jártam az i15 Pluson, és még nincs megoldás rá. Szeretném beregisztrálni az App Store-ba a kártyám, de nem megy. A walletba sikerült, fizetni tudok vele, de az App Store-ba nem sikerül. Több kártyával se ment. Az iPhone topikban kapott tipp nem volt jó.
-
Raysen623
addikt
Szerintem meg ebbe az utcába bele se menjünk. Neked, mint te magadnak és így is fogalmaztál talán, de ha nem bocsánat. Nekünk, mint nekem és családtagjaimnak. Kérlek így értelmezd. Szeretném jelezni, hogy tényleg értelmetlenül állok a dolog előtt, mert nem szokott ilyen lenni. Tehát semmiképpen nem általános probléma, mindössze egyedi példa.
[ Szerkesztve ]
-
mötálhed
tag
1. Igen, ez a hívás lerakáskor véletlen mást hívok sokakkal előfordul
2. Miért böngészőből akar videót nézni? De egyébként akármilyen böngészőt rá lehet rakni, én sem Safarit használok.
3. 3uTools nevű programmal 3 perc az egész ingyen és bérmentve.
4. Az alap iCloud 5GB, az 50GB 399HUF és a nagyobbak sem drágábbak. De ugyan így van MS/Googlenél is és arra is fel tudod szinkronizálni a képeket iPhone-ról.
5. Aki bele akar nyúlni, meg mindenféle skint nyomatni rá annak nem való. Lehet nem tudod úgy testre szabni, de stabilan futnak az appok, évekig van rá főverzió frissítés és értékálló darab ha később eladnád.
-
Shyciii
veterán
-
válasz
Raysen623 #15 üzenetére
Lehet, a hozzánemértés az amivel nekünk a problémánk van, de nem tudom, hogyan lehet ezt az adatátvitelt előhívni miután már használatba lett véve a telefon. Mert apám egyből felköltözött az új telefonra. Hogyha az tényleg működik, elfogadom; ez user error (Bár droid-droid között adb-vel ez még sose jelentett gondot).
Az meg, hogy megvan minden google cucc IOS-en, ami droidon, nem érv, ez alap. A kérdés az, hogy nagy google frissítések milyen gyorsan, milyen hatékonysággal lesznek elérhetőek konkurens platformon.
-
Itt lazán elmegy 8-10 évekig egy Android telefon, és meg tudták oldani, hogy ne kelljen live support ahhoz hogy működjön. (Anyám az android 9-es telefonjával lazán el van (bár nincsenek is olyan igényei)), de nekem 3 éve még a 6.0-s telefon, és az 5.0-s tablet is különösebb akadályok nélkül ment.
Használhatóságellenesként most csak azokat tudom felhozni amikkel apám szenvedett, mert alapvetően nekem itt csak annyi szavam van amennyit a környezetemből hallottam; én csak szörnyülködve szoktam nézni, hogy a metrón minden egyes fiatalnak ott a kezében a legújabb ájfon, és a bugrisok megjelenés napján már ott toporognak, hogy kezükben lehessen az új teló (sajnos ismertem ilyet).
Szóval amikről hallottam (nem fontossági sorrendben):
-> hívás után nincs letiltva a kijelző; apám rengetegszer hívott random embereket, mert letette a hívott fél, miközben ő is nyomott volna a gombra (Azt hiszem ezt legutóbb kijavították)
->Böngészőből videót nézni egy szenvedés. Nem lehet integrálni saját lejátszót; de korábban ahogy láttam, még a feliratok megjelenítése is gond volt teljes képernyőben
->Akármilyen ingyenes dolog használat/rátöltése egy szenvedés (apám végül fel is adta, hogy a régi kedvenc WP-s csengőhangját beállíthassa alarmnak)
->Ez az Icloud/Itunes számomra teljesen átláthatatlan, de az az 5GB nagyon gyorsan betelik, amit adnak; és nem is lehet kiűríteni.
->Talán ez a legnagyobb szenvedés: Apám nagyon szeret fényképezni; sok kép készül de szereti a családi képeket biztosági okból több helyen tárolni (meg az Iphone felhő mint írtam nem elég nagy). Viszont amikor takeoutolja azokat az Icloudból, a dátumozás, meg egyéb képpel tárolt adatok elvesznek; így minden hónapban amikor itthoni NASra, meg gépre rátenné a képeket, 3-4 óra elmegy az újradátumozással.
->A teljesen zárt rendszereik lehet, hogy mega biztonságosak, de az, hogy nem lehet semmibe belenyúlni; nincs olyan szabadság a telefon tartalmához való hozzáférésben, az erősen nem szimpatikus.
->Lehet, hogy valakinek belefér, hogy mindenért fizet kis pénzeket, de nem segíti elő a felhasználhatóságot, hogy mindenre is akasztanak egy árcédulát, és ahonnan lehet kiszorítják a 3rd party megoldásokat hogy ne lehessen semmi ájfonba integrálható, így monopol helyzetük lehessen, de legfőképp ne legyenek apple-t megkerülő ingyenes megoldások
->A random új biztonsági kódkérés meg egy vicc. Ezzel itt folyton csak a gond volt. Apám hajnalban felkelt, rohannia kellett munkába, és találjon ki gyorsan egy tizen x számjegyű kódot, amit utána meg is jegyez. És itt nincs aktív időszak mint windowsban, ez nem válogat, hogy mikor kér új kódot.Most így elsőre ennyi jut eszembe, de biztos lenne több is, ha töltöttem volna időt ezekkel a csodás telefonokkal.
És még egyszer; ezek csak azok, amiket környezetemben hallottam, hogyha ez valaki számára alaptalanná teszi az érveimet, nem kell válaszolnia.[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Ami az adatok transzferálhatóságát jelenti, rákerestem és rögtön dobott egy ilyet. Nem értem mi a probléma a 3rd party megoldásokkal, androidon is használhatóak (én speciel meg tudtam oldani az iTunes zene könyvtáram szinkronizálását androidra, ingyenesen)?!
Azonos OS-el rendelkező telefonok közt játszi könnyedséggel lehet adatokat (mindent is és ezt meg is csináltam mindkét platformon) átvinni készülék váltáskor. Mára pedig ott tartunk, hogy két eltérő platformon is megoldható. Kábellal is.Kissé nyakánál előrángatott problémákat vélek felfedezni a problémáidban. Apple előfizuk egyáltalán nem magasak, de nélkülük is el tudsz lenni bőven. Google-nek kb mindene is van iOS-re, akárcsak MS-nek. Mi a gond? Mivel nem tudsz együtt élni? Ha 15-20 évvel ezelőttről beszélünk, na akkor lehetett ilyen probléma, ma már nem jellemző.
-
andrisbandi
őstag
Valami spéci kínai fajta appokat futtat az almás teló ott?
- Vagy hogy kell elképzelni?Mert Androidon nem futhatnak az eredeti guglisok, helyi alternatívák vannak. Amik sokszor jobbak, nem kicsit. Így hallottam világjáró IT szakikat mesélni erről podcast-ben.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Igazából a cím a furcsa: "már csak a harmadik" - egy olyan országban, ahol masszív volumenű saját mobilgyártás folyik, mindenféle kategóriában. Ott még a harmadik hely is nagyon kiemelkedő.
Azt nem hittem volna, hogy megint Apple vs Android csata lesz, kerülve a valódi magyarázatokat
-
anulu
félisten
"Jó az ájfon mindaddig, amíg van pénzed minden áj cuccot megvenni, és fizetni."
ez minden másra is igaz... csak mondjuk a feleségem 11 pro-ja 5 éves, legújabb (18-as) iOS-t is megkapta (és ha minden igaz a 19 is fel fog menni). amire neki kell (kb a telefonja a 4. gyereke...) minden tökéletesen megy, ~2 naponta kell töltenie.
ha valamin rajta van az alma logó, ott még régi cuccal is esélyes, hogy menni fog. androidnál ha 2-3 éves valami már ott sok a kérdés.fizetni rész... van családi apple music-unk, ez ~3e/hó. spotify-ra is lehet ennyit költeni.
tudnál pár példát mondani, mi is "használhatóságellenes"?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Ezt meg csak elhintem Apple felhasználók: Kognitív disszonancia – Wikipédia
-
Nincs telefosva reklámmal?
Nem lehet azt a telefont úgy használni, hogy ne egyből abba ütközz bele, hogy az Istopperórát, meg az Igooglet, meg a több I cuccot ne kerülgetnéd. Arról inkább ne is beszéljünk, amit az ő szuper egyedi (=használhatóságellenes) megoldásaik biztosítanak
Apám sok év szenvedés után végre leválthatta a céges ájfont, és arról a szuper telefonról nem lehet az adatait sehogy átvinni droidra. Mindent I izében kell tárolnia; nincs olyan, hogy kábellel, vagy akár felhőn keresztül legalább névjegyeket, SMS-t, vagy híváslistát át tudna másolni... Arról ne is beszéljünk, hogy esetleg 3rd party megoldásokon keresztül szinkronizáljon.Jó az ájfon mindaddig, amíg van pénzed minden áj cuccot megvenni, és fizetni. De ha valami nem verified alma készülékkel, vagy szolgáltatással kéne együttműködni, akkor jöhet a szenvedés. Én nem vállalnék örök élet hűséget apple cuccokhoz azért hogy jól (kb ugyanúgy mint droid) működő telefont kapjak, nem tudom ti hogy vagytok.
(btw mindenki úgy költi a pénzét ahogy akarja, nem abba akarok beleugatni
)
Amúgy 🍿🍿K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Raysen623
addikt
Nekem a Samsung Galaxy Z Flip6 volt még ami nagyon tetszett egyébként, de az is árban el van szállva. Az alap kétkamerás 16-os szifon meg mindenre is elegendő számomra. Ők ketten voltak versenyben, meg Sony-tól is néztem két típust, aminek az ára megint sok volt.
#4Shyciii: Az meg főleg szép olvasni, amikor egy elégedett android tulaj visszatámad közismert dolgokkal. Próbáld már meg értelmezni amit írtam, és rájössz nem azt állítottam, hogy tökéletes a rendszer. Találkozok én is hibákkal, de maga a rendszer ami nekem jobban kézre áll sokat nyom a latba új telefon vásárlásakor.
Neked jól működik a google wallet, nekünk meg nem és senki nem érti mitől van.#6kisharsany: Használd egészséggel és megelégedéssel.
-
tibaimp
nagyúr
+1!! Én nem is csodálkozok ezen, sőt, az a meglepő, hogy a világ más részein még el tud adni bármit is az Apple. Most őszintén, mit fejlesztett az utóbbi években. Már bőven csak a hype meg a márkahűség viszi előre a céget. Valamit előbb-utóbb muszáj lesz gurítaniuk, mert ez így sovány....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nozs23
addikt
A droidos a tudatos vásárló, aki megveszi az aktuális kínai csodát. Az iPhone egy szar, amit csak hülyék vesznek. What else is new?
Engem amúgy tényleg érdekelne, a 120k-s telefon, ami hozza az i16P-t. Teljesítményben, kamerában és támogatásban (jó lenne, ha a méret is maradna). Az iOS-t most elengedem. Valaki tudna linket küldeni? -
Shyciii
veterán
ahogyan most jártunk egy Samsung A55-el, amin a google wallet egyszerűen nem akarja felvenni a fiókban regisztrált kártyát. Egyszerű dolog, de nem megy. Másik amit utálok: minden tele van fosva reklámmal.
Azt is szép olvasni, mikor egy ios-t használó bizonygatja magának, hogy milyen jó és stabil az ios, közben tele van korláttokkal, idióta megoldásokkal, és bugokkal (igen, én is most iphonet használok éppen, és nagyon jól látom a problémákat az elmúlt főverziókkal 17-18). Amúgy meg Android vonalon kb 8-9 féle mobilom volt. Egyik se volt telefosva reklámokkal, pedig a legutolsó Samsung telefonom egy S22-es volt, és a Google Walletbe is mindig bement minden bankkártyám ami volt/van (kb 4 féle volt összesen), de volt alatta hűségkártya és koncert jegyek is. Semmivel nem működött rosszabbul, mint most az Apple walletje.
-
anulu
félisten
időről-időre ránézek droidra, és örülök, hogy nem kell használnom... arról nem is beszélve, hogy amit megvesznek "középkategória" címén, az kap nagyon-nagyon jó esetben 2 major verzió frissítést, feltéve ha a gyártó úgy gondolja. vicc.
a 60 vs 120Hz közötti különbséget a userek jelentős része akkor veszi észre, ha mondják nekik, hogy mire figyeljenek, sokan meg még akkor sem...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Raysen623
addikt
Olyan szép olvasni, amikor valaki bizonygatja magának milyen jó vásárt csinált. Én meg maradtam iOS fronton és egyáltalán nem kívánkozom vissza a droid oldalra, főleg, ahogyan most jártunk egy Samsung A55-el, amin a google wallet egyszerűen nem akarja felvenni a fiókban regisztrált kártyát. Egyszerű dolog, de nem megy. Másik amit utálok: minden tele van fosva reklámmal. Köszönöm nem kérek belőle. De ez én vagyok, másoknak meg a 60Hz fáj...
-
DithenS
senior tag
Csodálkoztok? A csúcs mobilban 60hz kijelzőt tesznek, sokáig LCD volt readásul... 20 wattos "gyorstöltés"nek adják el, kamerába eléggé szűkek, kb 2db van... Persze vedd meg a Prot, hogy megkapd azt, amit egy 120.000Ft-os kínai teló is tud... Abban a kategóriában pedig rég jobb az android... A note széria, a honor Magic Pro szériája ami fele annyi mint az Apple csúcstelója... Ott van a Xiaomi stb... Apple mellett rég elhúzott mindenki... Náluk az a csúcs most, hogy a 17-es széria megkapja a 120hz kijelzőt... Régen Iphonos voltam, de egyre inkább átverve éreztem magam, ezért váltottam idén, nem bántam meg!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it 2024-ben visszacsúszott Kína korábbi legnépszerűbb mobilos márkája, így az Apple már csak harmadik a Vivo és a Huawei mögött.
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD IPS Touch, I7-7500U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest