- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodorpeter
csendes tag
válasz
steelsec #2482 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a téma, újabb kísérletet tettem. A múltkor nem tudom mit bénáztam, mert most elsőre sikerült.
Tehát a gép menüjében a beépített vaku üzemmódját át kell állítani kézire. Itt a menüben van lehetőség a villanás erejét is megadni. Kipróbáltam több erősséget is, mindegyik működött. Én általában hátső redőnyre szinkronizálva használom a vakut, így hagytam ezt a beállítást. A vaku kompenzációjával is játszottam egy kicsit, kompenzálás nélkül és vele is működött.
A lényeg tehát a vaku manuális beállításában rejlik.Mivel a múlt alkalommal makrózáskor kellett volna villantanom, kipróbáltam közgyűrűsorral is (bár különbség elviekben nem lehetne). Természetesen úgy is elvillantotta a vakut.
Remélem nálad is működik.
-
fodorpeter
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest