- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Nem tudom milyen gombról beszélsz én M42-es optikákról aminek a végén axiális irányban van egy 1,6mm átmérőjű tolórudacska a gép ezzel ugrasztja be a blendét. Ha van A/M átkapcsoló akkor az kiiktatja ezt a rudat és a blendegyűrűvel lehet blendét állítani. Ha ez nincs akkor ezt a rudat benyomva kell tartani akkor lehet munkablendézni. Van olyan M42-es adapter gépekhez aminek van egy pereme ami ezt a rudat belecsavarás után benyomva tartja, ha ez sincs akkor valahogy el kell azt érni. Mivel én az adott optikát már nem akarom menetes géphez használni ezért lecsíptem ahogy írtam. Van egy másik optikám amin van A/M átkapcsoló, ott nincs probléma. Ha szorul a tolórud akkor annál inkább le kell csípni. Lényeg hogy a blendegyűrűvel állítható legyen a blende. Az utóbbi 135/2,8-as optikának olyan a rajza nint egy mai 250 ezer Ft-os optikának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged