Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Nemtudom, én csak azt látom most is, hogy folyamatosan tolnak fel liciteket. Amúgy igen, megadsz egy rászánós keretet, és ugye azt addig emeli amíg jó vagy. Ez persze úgy van kitalálva, hogy milyen kényelmes, de gyakorlatilag árfelverés szerintem. Megmondom őszintén lehet én vagyok régi vágású de szeretem figyelni az árverést, és nem egy automatizált folyamattal, hanem én magam és akkor beszállni ha tényleg megéri. De így megadsz valamit, aztán a gép leboxolja a másikkal és ha a te kereted magasabb te maradsz állva, aztán nyilván őt értesítik, hogy ki lett golyózva aztán jön egy új kerettel, és így ez licit mechanizmusok csatája. Nem tudom mióta van ez így. De gyakorlatilag árfelhajtó funkció szerintem. Mert amúgy figyelni kellene az időre, meg a többiek reakcióira.
Amúgy igen, nem vagyok egy mindennapos licitáló, de évente párat lenyomok. Lehet hogy azért nem vagyok vele tisztában, mert általában az utolsó fél órában dől el nálam, hogy belépek-e. Nem akartam senkit félrevezetni, bocsánat

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő