- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Én egy Carenar 2.8/135-t szereltem, egészen hasonló volt a belseje! Róla írok most:
A spirál összeillesztéséhez kell egy kis türelem, sokszor nem akar belekapni a menetbe!
Ha rákapott, és tekerhető, akkor még nem biztos, hogy a megfelelő helyen kapott bele a menetbe.
A lencsés rész lyukaiba passzolnia kell a váz felőli rész függőleges pöckeinek.
És ha ez megvan, és újra fókuszálható az obi, akkor valahol az oldalsó burkolaton lehetne rögzíteni az egészet csavarral. A legegyszerűbb szerintem úgy lenne, ha lebontanád a váz felőli részét, úgy, hogy csak a spirált a spirállal összeilleszted. Aztán nézhetsz utána, hogy hol kéne csavarral rögzíteni. Sok szerencsét, hogy találj hozzá olyan picuri csavart!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Gombászkönyvek egyben
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest