- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
szaszlaci #4258 üzenetére
Sonnar f/4.0 135 mm-es is kitisztítva. Ami hasznos lehet, hogy az élesség állítására való külső fekete-ezüst gyűrű kettécsavarható, úgy lehet bontani tovább.
Trioplan f2.8/100 mm obinál ami hasznos, hogy az elülső lencserendszer egyben kicsavarható, ha az elejét megcsavarjuk.
Hátul a tubusrész lecsavarható. Ezután hozzá lehet férni a hátsó lencséhez, a kis süllyesztéseknél kell kicsavarni. Ezután lejön a az élesség állító menetes idom egyik fele, mivel ez volt az ütközője.
Elölről a belső zégergyűrű a blende darabok csavaró gyűrűjét fogja, úgyhogy ezt csak akkor vegyük ki, ha a blendét akarjuk szétszedni.
Teljesen valószínűleg hátul a hátsó lencsét fogó menetes részt kelene kicsavarni, ami kívül is menetes; nekem ezt már nem sikerült.Pancolar 1.8/50 első lépése a hátsó csavarok kiszedése, de vigyázzunk, mert a blendét kapcsoló gyűrű is lejön, és kilő egy kis golyót. Tovább ezt nem szedtem, nem volt elég ingerenciám hozzá.
Nagyformátumú Tessar 4.5/180 nagyon egyszerű. Első lencserendszere és hátsó lencse lecsavarható, még a blende gyűrűjét lehetne leszedni, ha nem lenne berohadva rajta a csavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest