Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz80
senior tag
válasz
Petya XT #1730 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
Az a baj szerinrem az ilyen kevésbé elterjedt filerendszerekkel, főleg amik ennyi extrát tudnak, hogy azokkal nő a hibalehetőség is.
Gondolom az említett restore bug is ilyen.
Meg jól hangzik az is hogy csak a fájl módosult részét menti, de ha ott hibázik, kuka lehet az egész fájl.
Amúgy videó vágásokhoz hasznos lehet. -
Krissz80
senior tag
Nemrég használok csak Majnaro-t, illetve linuxot egyáltalán.
Már a telepítés óta, kb. egy hónapja tapasztalom, hogy az animációk, ablak lekicsinyítés be-laggolnak, néha jobban, néha kevésbé, illetve párszor a vezetékes networkre is kiírta, hogy disconnected és csak úgy éledt újra, hogy kihúztam fizikailag és vissza.Tapasztalt esetleg valaki hasonlót?
i5-7500 + 32GB RAM + Samsung 980 NvME SSD-n fut, a vga egy RX 6600
-
Krissz80
senior tag
válasz
Petya XT #1726 üzenetére
Én ezt találtam: "In terms of performance, Btrfs doesn’t offer the best speeds you may seek, but it is decently fast, especially for small data transfers. When writing large data, Btrfs may be relatively slow due to the CoW mechanism. Also, in benchmark tests using the Phoronix Test Suite, BTRFS showed lower read and write speeds compared to EXT4 – with higher latency."
-
Krissz80
senior tag
válasz
Pista0001 #1704 üzenetére
Én is lecseréltem KDE-Plasma-ra.
Ilyen szempontból a rolling model tényleg jobb.
Csak több próbálkozást igényel, mert pl. a hwplug (külső FW audio) nekem lefagy a 6.12-es kernellel, most visszamentem 1-el, de még azzal nem próbáltam.Meg az is tetszik, hogy Ubuntunál az ALSA a 48khz-et forceolja audionál, és a QjackCtl-el nem tudom beállítani amit akarok, viszont a Manjaroval bármit be tudok állítani.
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok,
Én új vagyok itt, nem rég ismerkedem a Manjaroval.
Lehet kicsit mélyvíz. de egy külső hangkártyához szeretném elsőnek jól beállítari a rendszert.
Olvastam valahol, hogy ahhoz fell kell tenni a realtime-privileges-t és hozzáadni a useremet, illetve feltenni a pro-audio-t.Az első kérdésem az lenne, hogy ezeken kívül kell e még mást beállítani
A másik: a pro-audio-hoz igen sok package tartozik, nem tudom abból mi kellene, meg, hogy kellene e egyáltalán, ha a hangkártyánál már eleve van olyan opció, hogy pro-audio.Illetve nem tudom csak appokhoz rendelni a realtime priv.-et mert ha userhez rendelem, akkor nekem az lenne a logikus, hogy minden app megkapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest