Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
blinthun
üzenetére
A
pacmantud, illetve azexpacutil:install size:
expac -H M '%m\t%n' | sort -h
install date:expac --timefmt='%Y-%m-%d %T' '%l\t%n' | sortinstall date nyilván felülíródik, mikor a csomag frissül. Ha vissza akarod keresni a régebbi dátumokat, akkor a pacman log-ban megtalálod.
bővebben: pacman/Tips and tricks#Maintenance
-
Rimuru
veterán
válasz
blinthun
üzenetére
Tobb monitoros rendszerben (meg) nem vagyok jartas, csak par hetig volt egy monitor a noti melle.
Tippre mit tehetsz addig amig a rendszeren be nem tolt a driver: ha van lehetoseg a biosban default kimenetet valasztani (szerintem nem nagyon lesz, default kartya szokott lenni), ellenkezo eseteben a grubot szerintem meg nem lehet megoldani (max valami atom firmware hekkelessel).
Viszont a DM-et mar be lehet allitani mert az X mar fut, Multihead. -
törölt tag
válasz
blinthun
üzenetére
Nekem minden SSD-n van, még a swap is (igaz, hogy azt 8GB memória mellett nem nagyon használ a rendszer), még egy virtuális gép is itt van, amivel napi szinten dolgozok, és semmi baja eddig. Nagyjából egy éve van meg ez az SSD.
HDD Device 1: /dev/sdb
HDD Model ID : INTEL SSDSCIHW120A4
HDD Serial No:
HDD Revision : LAFi
HDD Size : 114473 MB
Interface : S-ATA II
Temperature : 31 °C
Health : 100 %
Performance : 100 %
Power on time: 81 days, 1 hours
Est. lifetime: more than 1000 days -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest