Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amazonas

senior tag

válasz ubyegon2 #844 üzenetére

Tudtommal, a Prohardver! Fórum is ingyenes, és amíg betartja a fórum szabályzatát, addig nyugodtan írhat ide bárki. Ha téged annyira zavar, hogy ő itt kérdezget, akkor minek olvasod a hozzászólásait? Be lehet állítani az ignore-t bárkire. Nem hiszem, hogy ő pont tőled várt megoldást. Nem kötelező itt senkinek sem válaszolni a másik kérdéseire, megoldani a problémáit. Nem hiszem, hogy bárkinek pisztolycsövet szorítanának a halántékához, hogy márpedig ajánljon megoldást valakinek egy problémájára, hanem aki itt segít, azt önszántából teszi.
    Persze, lehet, hogy csak én látok rózsaszín csillámpónikat kézen fogva szaladni a réten a lemenő nap fényébe...
    Azért is szeretem a Linux világát, mert egy segítő közösség veszi körül, és a neten bármikor jószándékú és önzetlen segítséget találhat az ember. Ebben nyilván elengedhetetlen a jó angol tudás, mely ajándék nem mindenkinek adatott meg. Nem azért, mert lusta, hanem egyszerűen nem volt lehetősége angolul tanulni. De attól még a való életben egy ugyanolyan teljes értékű ember, aki ráadásul szintén szeretné megtanulni a Linux csínját-bínját.
    A személyeskedésnek, a másik önérzetébe taposásnak meg aztán végképp semmi értelme. Legalábbis, nem szokott célravezető lenni.

• cigam

titán

egy free oprendszernél mitől lenne jogod elvárásokhoz?

Már miért ne lehetne elvárása? Ki dönti el mihez van joga?! Nem az ára dönti el, mit várok el tőle. Lehet, hogy neked nincsenek elvárásaid a rendszerrel kapcsolatban, de ezzel egyedül vagy. A többség elvárja a stabil fagyás, és hibamentes, gyors működést. Fel és elfoghatatlan mi?

• tordaitibi

veterán

Szerintem akadj le rólam,
    fog menni,
    BoB ahogyan leírta, nem pont úgy csináltam, és egy másik úton is eljutottam a megoldáshoz, amit ÉN találtam meg, ergo full fejlődőképes vagyok. Ha nem szólogatnak be feleslegesen, akkor nyugodtan tudom magamba szívni a tudást, ha baszogatnak akkor ez a bensőséges és figyelmet, összpontosítást igénylő tanulási folyamat sérülhet, esetleg megszakad és ilyen hsz.-ok írásába csap át. Amire semmi szükség.
    Büszkén fogom a klubba mesélni majd hogy 19 év win után, igaz egy kis segítséggel (amit neeem tőled kaptam meg), egész simán áthelyeztem a Linux home/tibi könyvtárat egy külső partícióról közvetlenül a / alá. És a redmondon nevelkedett, az anyatejjel ablakokat magukba szívó ismerősök majd hümmögnek, igen, ez nem semmi, tud ez tibi gyerek valamit.

Többször, több fórumon leírtam a hasonlóaknak, én nem akarom ÉRTENI az os-t. Én HASZNÁLOM. És szeretném ÚGY használni, ahogy nekem kényelmes, ahogy én elgondolom, ahogy nekem kézreáll. A linuxok közül eddig egyedül a Manjaro ami ezeknek majdnem megfelel. Kedvelem, a dedós kis hisztijei ellenére, és szeretném tartósan használni.

Innen is el akarsz üldözni, miért?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés