- Gurulunk, WAZE?!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
tordaitibi #734 üzenetére
"Valaki segítene, a képen mi a video-linux és a video-mesa?" - az nem video-mesa, hanem video-vesa a vesa interface utan - nem a fali konzolok szabvanya!
.
video-linux (es hozza kapcsolodik a video-vesa) a Manjaro sajat opensource vga driver implementacioja (az eredetit nagynak tartottak ezert jottek ki egy kisebb MB verzioval, de ez fejlesztesbeli gondokat okozott), a video-vesa meg hozzajott, mert bajok voltak a video-linux-xal, ironikus. Amikor a Manjaro-t hasznaltam es utana olvastam a sok bug-nak, akkor feltunt, hogy a video-linux drivert foleg a Radeonosok hasznaljak.
Megjegyzes: Ubuntu/Debian era viszont ezt a xorg-video-vesa package fejlesztest abba hagyta jo nehany ever, mert performancia gondok voltak vele. Nem tudom hogy milyen kapcsolat van ekozott es a manjaro fele fejlesztes kozott.
-
kzs
tag
válasz
tordaitibi #734 üzenetére
Köszi a välaszt Neked és csixy-nek is.
Megoldàs még még nincs, de probalkozom: nouveau driver volt, most lecseréltem video-nvidia driverre... tovabbra sem megy.csixy ötlete alapjan néztem mediainfo-val egyik nem lejatszhato fajlt. Ilyeneket latok:
Format : Matroska
Format version : Version 4
Writing application : mkvmerge v26.0.0 (master: 2421163 / deflate: bf61384) [X86_64]
Writing library : libebml v1.3.6 + libmatroska v1.4.9
Video
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings : CABAC / 9 Ref Frames
Audio
Format : E-AC-3
Format/Info : Enhanced AC-3
Commercial name : Dolby Digital Plus
Codec ID : A_EAC3Ez persze csak részlet, de nekem semmi gyanus (de nem értek hozza). libebml + libmatroska mindkettö telepitve van
Probalkozom tovabb, de ha vannak még ötletek, konkrétan mit kellene megnéznem, szivesen veszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robogó, kismotor
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged