- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráhibáztál.
SMPlayernek valami gyíkja van, procihasználat 70% feletti, én ezt használom. Pedig be van állítva a hardveres gyorsítás.
Ugyanez a video VLC-vel 4-5% de az meg nem szimpi.
Most hálózatról megyek, meg fogom nézni az alap fogyasztást is, meg v.mikor lecsekkolom az elementary os-t is.
Nincs kizárva videodriver probléma, pár hsz-al feljebb az egérkurzorom ugrálását említettem és ezügyben drasztikus változtatások történtek, videodriver és kernel csere. Lehet mégse jó így, de ennyire nem ásom bele magam mert nagyon nem is értek hozzá.
Az biztos hogy most az egérkurzor nyugton van.
Amúgy nagyon tetszene az os+kde, vihargyors és nekem vizuálisan is bejön ezzel a felülettel, van hiányosság (nekem) de alapból nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Újszerű Google Pixel 9 128GB WinterGreen
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest