- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Pontosan ahogy mondod, sima MBR mód. De amíg ezt az uefi izét nem engedélyeztem a Manjaro telepítőbe, addig a telepítés bár rendben lefutott, a kész oprendszer képtelen volt bootolni, grub se volt. Miután megcsináltam amit kért, bebootolt de ahogy írtam gyalu az adatpartícióm, és a grub ezekután semmilyen módon nem volt hajlandó tudomást venni a win10-ről.
A data partíció nem gond, éppen most húzok át 450gigát az otthoni gépról, amúgy feladtam a Manjarot.
Ráment a szabadnapom ma reggeltől, megpróbáltam minden a neten fellelhető grub javítást, terminálba szerencsétlenkedtem 3 órát, már a SystemRescue is be lett vetve de az arch valami külön állatfajta.
Felrántottam egy Mint Tara-t és ez tökéletes, megvan a W10 is, semmi baja szerencsére, azon kívül hogy nyavajog a mentési utak miat amik az adatpartíción voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest