Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angelbocs
csendes tag
Milyen érdekes, hogy tényleg ahány kórház és ahány orvos, annyi félét mondanak arról, hogy mit szabad és mit nem műtét után.

Nekem például a dokim már a műtét napján a 3 órás vizitnél mondta, hogy már nyugodtan fel lehet ülni, esetleg kicsit sétálgatni, sőt, anyuéknak is szólt, hogy ha kérek, nyugodtan hozhatnak be nekem akár hamburgert is.
Azt mondta, minél többet mozog a torok, tehát minél többet iszik-eszik-beszél az ember, annál gyorsabban gyógyul.
Persze a hajolgatás, emelgetés, megerőltető dolgok nálam is tiltólistán vannak, de én például ma, 4 naposan már besétáltam a kórházba kontrollra, aztán le a háziorvoshoz, a műtét napján este pedig már májkrémes kenyeret ettem, ami persze nem volt a legkellemesebb élmény, de nem lett tőle különösebb bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt mondta, minél többet mozog a torok, tehát minél többet iszik-eszik-beszél az ember, annál gyorsabban gyógyul.