- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CöcBömb
csendes tag
Ti egy pohár vízben isszátok a cataflam-V-t? Amíg így tettem 2-3 óra múlva hatott....most alig 2 centi vízben oldom fel, (azt legalább nem tart 1 órát megiszogatni), így fél órán belül hat! Utána persze ráiszok még nehogy gond legyen, de kaparom a falat, míg nem hat, lüktet a fülem meg minden, sálat csavartam a fülemre, a nyakam köré.........úgy mostam ma hajat, hogy odaültem háttal a zuhanyzónak és hideg-langyos vízzel 2 perc alatt megmostam hátrahajtott fejjel......nagyon jó érzés tiszta fejjel lenni, hamarosan fogmosás, szuper...tisztaság fél egészség! Más területen meg szivacsozok meg nedves törlőkendőzök, mert most nincs szükségem dideregve hideg vízben zuhanyozni......Vigyázzatok magatokra! Legyen nyugodt esténk!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest