Új hozzászólás Aktív témák

• CöcBömb

csendes tag

válasz AncsiPancsi2 #1404 üzenetére

Köszi a bíztatást! Remélem akkor nem kell ágytálazni, hanem majd kibotorkálok 5 percenként wc-re :DDD
    Amúgy a műtét előtt kinek volt orr-endoszkópiája? Nekem 3x is volt, és a legutóbbi annyira fájt, hogy erősebb fájdalomcsillapító folyadékot kellett felszívnom.....de amúgy előtte se mukkantam meg, csak az ágyon vergődtem, meg folyt a könnyem, de a fejem meg se mozdítottam, hogy tudjon vizsgálni, de az egy borzalom volt, a vizsgálat után kezdett hatni a fájdalomcsillapító, és az első fogaim nem éreztem 1 napig....
    Nekem emellett allergiás-aszthmám is van és napi minimum 50 zsepit elfújok.....ettől a műtéttől csodát várok, hátha kapok majd jobban levegőt, mert így állandóan fulladozni, meg sípoló tüdővel élni nem jó.....a számon veszem a levegőt már sok-sok éve. Nekem remélem ez minőségi javulást fog hozni az életemben.
    Mi az, amit tanácsoltok, hogy tuti vigyek magammal a kórházba? Zuhanyozni alul langyos, deréktól felfelé hideggel lehet majd, hajat mosni meg inkább nem...majdcsak túlélem... :) bár szeretem, ha nem zsíros a hajam..., de ez legyen a legnagyobb gondom....
    Viszek wc papírt, nedves törlőkendőt, papírtörlőt (a véres nyálnak) :D ilyen fontos dolgokra gondoltam...köpeny, pénz (az orvosnak :D ).....fájdalomcsillapító... :O :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés