- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CöcBömb
csendes tag
válasz
AncsiPancsi2 #1404 üzenetére
Köszi a bíztatást! Remélem akkor nem kell ágytálazni, hanem majd kibotorkálok 5 percenként wc-re
Amúgy a műtét előtt kinek volt orr-endoszkópiája? Nekem 3x is volt, és a legutóbbi annyira fájt, hogy erősebb fájdalomcsillapító folyadékot kellett felszívnom.....de amúgy előtte se mukkantam meg, csak az ágyon vergődtem, meg folyt a könnyem, de a fejem meg se mozdítottam, hogy tudjon vizsgálni, de az egy borzalom volt, a vizsgálat után kezdett hatni a fájdalomcsillapító, és az első fogaim nem éreztem 1 napig....
Nekem emellett allergiás-aszthmám is van és napi minimum 50 zsepit elfújok.....ettől a műtéttől csodát várok, hátha kapok majd jobban levegőt, mert így állandóan fulladozni, meg sípoló tüdővel élni nem jó.....a számon veszem a levegőt már sok-sok éve. Nekem remélem ez minőségi javulást fog hozni az életemben.
Mi az, amit tanácsoltok, hogy tuti vigyek magammal a kórházba? Zuhanyozni alul langyos, deréktól felfelé hideggel lehet majd, hajat mosni meg inkább nem...majdcsak túlélem...bár szeretem, ha nem zsíros a hajam..., de ez legyen a legnagyobb gondom....
Viszek wc papírt, nedves törlőkendőt, papírtörlőt (a véres nyálnak)ilyen fontos dolgokra gondoltam...köpeny, pénz (az orvosnak
).....fájdalomcsillapító...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest