Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Szevasztok!
3 napja telepítettem a mandriva 2008 64bites változatát és hát.... kivok bourulva idegileg
Rakás hulladék, ezt többször fagyott reset gombig 10perc alatt, mint xp 1 év alatt seSehol semmi hiba a logban, kde és latest nvidia X driver van alatta. Valszeg a kde vel lesz vmi nyűg, mert pl. sima xterm-ben nem tudtam lefagyasztani, xorg-ban kicseréltem az nvidia drivert nv-re és úgyis megfagyott. Teljesen rapszódikus az egész. Van, hogy pl. csomagtelepítés közben egyszercsak megfagy az egész, még hálózatról is leesik. 1x sikerült olyat elérni, hogy kapásból be ssh-ztam a gépre, még login előtt. Nah 1x amikor íluenkor fagyott meg, pont nem esett le a lan-ról, csak az X fagyott meg az egérrel és klaval együtt, de nem sikerült feléleszteni. kill-el kilőttem mindent szinte, ami X, folytattam pár nemfontos kiszolgáló folyamattal, de semmi. A folyamat eltűnt, de a monitoron továbbra is a lefagyott kde látszott. init 6, de semmi, init 0, semmi, shutdown és lelőtte az sshd-t, gép meg úgymaradt, úgyhogy jött a reset gomb
Foggalmam sincs, mit csináljak vele. Firefox is ratyi, azzal már egészen pontosan tudom, hogy kell kinyírni a gépet: cib.hu és klikk a netbankra. Úgy lefagy minden, hogy pingelni se lehet utána. Nem vas hiba, ez fix csak. 5let, hogyan deríthetném ki mi van? Vmi debugger kéne v. ilyesmi. Régen debianhoz volt, csak már nem emléxem
Előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest