- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Elsore nagyon tetszett a jatek, de ahogy elertem az endgameig fordult az allaspontom.
Annyi rosszul kivitelezett dolog van benne, hogy inkabb zavaro vele a jatek mintsem elvezetes.
Olyanok mint:
- Van 3 fele terkep, ebbol 2 gyorsan elerheto, de nincs rajtuk minden informacio (abra) es allandoan elforognak. egy teleport utan pl azt se tudom merre van hol. vagy ha forgatom a kamerat forog a terkep is.
- Ilyen jellegtelen targyrendszerrel meg egy jatekban sem talalkoztam. van parfele targy, amit upgradelgetni lehet, de olyan jelentektelen merteku bonuszt adnak, ami nevetseges. Raadasul a normal targyak ugyanazt tudjak mint a misztikus targyak.
- A multi elmeny nagyon gyenge. Csak par jatekos szolozik a mapon es ennyi. Alig van olyan hogy tobben osszeverodnenk. A dungeonokbe meg max 3 fo mehet, de az is alig akar osszegyulni. Most is 10-15 percig probalkoztam csapatot talalni par nepszeru dungeonba, de semmi.
- Limitalva van a naponta/hetente osszegyujtheto nyersanyag mennyisege.
- Bugok.
- Magas gepigeny.
- 1-2 het utan mar a legnehezebb fokozaton lehet porgetni komolyan endgame tartalom nelkul. (ugyanazt lehet csinalni, mint kis szinten, csak mas nehezsegi fokozaton)
- Nincs EU szerver (magasabb ping, lagok)Kar erte, pedig jonak indult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest