- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
este olvastam h nem sokára jön ki a 10.2-es. talán addig nem kérdezget, és javítják azt a bugot ,ami miatt nálad sem jó. itt egy fórum, ahol másoknak is hasonló problémáik vannak a flash player miatt -> [link]
van akinél megoldást jelentett a 10.2 beta. legrosszabb esetben ha újra frissíteni akarna ,akkor azt kellene kipróbálnod. -
Krystal_s
addikt
én már abban bízom h végleg megszűnik a flash player és helyette a sokkal kevesebb erőforrást igénylő html5 fogja jelenteni a megoldást. [Flash kontra HTML5]
nagyon zavaró,amikor egy oldalon sok flash alkalmazás van, akkor szinte használhatatlan lesz a rendszer a magas cpu terhelés miatt.
oka van h az Apple sem használja. szarul van megírva. ahogy láttam neked elég jó kis géped van és elvileg nálad ez nem kéne h gondot okozzon. én még nem tettem fel a 10.1-et ,mert olvastam h nem igazán jött össze nekik a nagy okosság miszerint kevesebb cpu terhelés és inkább a jó vga erőforrásait használná ki. sok embernél megmaradt a proci terhelés is és a vga-t is terheli...Vannak oldalak, amik egy idő után "követelik" a frissítést, különben nem működik az ott lévő pl. zene lejátszó stb.
nálad bármi bekavarhatott és lehet h ha most feltennéd ,akkor már jó lenne a 10.1-es is. nyugodtan frissítheted ,mert ha ismét nem lesz jó ,akkor legalább tudod h valóban az okozta a hibát és a Flash player uninstall progival bármikor törölheted és felteheted a mostanit.
örülök h tudtam segíteniui : lehet h sunyi, de magától nem szokott upgradelni
rá szokott kérdezni...kiírja h megjelent az újabb, és választhatod a telepítést, vagy a későbbi figyelmeztetést, vagy kihagyod.
-
Krystal_s
addikt
a [Flash Player uninstaller]-el tudod leszedni teljesen . és utána feltudod telepíteni a másikat...
-
Krystal_s
addikt
melyik verziót használod ? pár napja jelent meg a 10.1-es flash player.
gépfüggő ,akinek újabb vga és cpu van a gépében ,annak előnyös lehet ,mert kihasználja a vga erőforrásait , de állítólag a proci terhelés nem sokat javult.
ha régebbi flash player-ed van ,akkor érdemes lenne kipróbálni hátha segít,ha viszont a frissítés óta van ez a jelenség ,akkor vissza kéne tenned a régebbit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest