Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
-
Csipi
aktív tag
Hát Integra ha így folytatod, én csak olvasom utánad és tanulok...

Már én is elolvastam a bekezdést, de mivel a Flash-em a másik pc-n van abbahagytam. Éppen ezért a nagyságért (800x400) kérdeztem Certee-t hogyan tovább. Megpróbálok én is rajzolni hátha sikerül.
A Stage az a fehéres rész amiben tulajdonképpen dolgozol, az a terület. Ennyire már én is rájöttem.
-
Certee
senior tag
Nos addig amig nem jön meg itt van az a segédlet amit ajánlottam. Leszedtem, hogy addig is meg tudd nézni. Bővebben: link
-
Certee
senior tag
A reg azért jó mert akkor hozzáférsz a segédletekhez. Nem csak olvasgatni lehet, hanem az fla-kat is le lehet tölteni. Ez nagyon nagy segítség. Főleg ha most kezded. A segédleteket folyamatosan bővítik. Mindíg lehet találni benne valami új és érdekes dolgot Szigor pedig nincs.
-
Certee
senior tag
-
Certee
senior tag
Azért ne felejtsük ki a legjobb Magyar Flash prtált se: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest