Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
A winyó panel nem ment, mert azon is épp az elektronika volt halott, de azóta sikerült szereznem egy másikat, és azzal ok a dolog. Nem szoktam rossz cucokkal foglalkozni, inkább csak lom itthon. Ha meg többet ért volna a V5, hát lehet, de számomra használhatatlan volt.
Amúgy sikerült vmit kezdeni vele? Azért érdekel, mert amikor 3 éve megvettem, kipróbáltam ahol vettem, ott ment, aztán útközben volt egy barlangtúra, ahol pihent egyet a szekrényben, viszont a gépemben mire hzaértem, már nem akart menni!
Lehet, hogy csak vmi kis hibája van/volt, mert nem történt vele semmi más.
Banshee kari : Mighty banshee 16mb sgram , v1.0 Ez van a karira írva. Legutóljára mikor gépben volt (ami nem ma volt
) a gép ment vele, drivert fel lehetett tenni, de felbontást, és színmélységet már nem tudtam rajta állítani. 800x600 256 vagy 16 színt még ki lehetett belőle csikarni, de semmi többet. Hol tudunk találkozni? Pénteken leszek Bp-n, de csak Keleti, vagy Hősök tere felé, mert Sz. fürdőbe megyek néhány ismerőssel. Vagy jövő hét kedd?
Aktív témák
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Építő/felújító topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Formula-1
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kompakt vízhűtés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy sikerült vmit kezdeni vele? Azért érdekel, mert amikor 3 éve megvettem, kipróbáltam ahol vettem, ott ment, aztán útközben volt egy barlangtúra, ahol pihent egyet a szekrényben, viszont a gépemben mire hzaértem, már nem akart menni!
Lehet, hogy csak vmi kis hibája van/volt, mert nem történt vele semmi más.