- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nagyjából. Csak átfutottam a cikket, Annyi maradt meg bennem, hogy két változatban várható.
-
DEJVID
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Oké, hogy 4k 60hz ezt én is megtaláltam. Engem az érdekelne, hogy qhd-n tovább megy-e, mint 60hz
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Megér annyit simán az, persze vannak olyan hardcore gépirók akiknek még a gravírozás se kell a gombokra nem hogy a vilagítás.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Jó dolog az, de az szerintem egy 20-assal simán megdobná az árat. Most kíváncsiágból felnéztem a framework oldalára, az rgb billentyűzet 18,700 Forinttal több mint a sima. Máshol nem tudom hol lehetne hasonló dolgot megnézni, de ha másban nem is a framework árban legalább tud versenyezni a mac-ekkel.
A koncepciójuk tök jó, csak sajnos nem pénztárca barát. -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én azt mondom, hogy egy kötelező csontot fognak dobni az embereknek amiért váltanak.
Az egyik az ujjlenyomat olvasó és az alap 512 SSD
A másik lehet a ram.
Ez biztosan hozhatja az újabb vásárlásokat. Ezt az alma bőven fel fogja mérni ötszázszor, hogy mire csurog jobban a nyál... -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Még álomnak is túlzás arra számítani hogy az apple ebben a nand válságban lemondana a profitjáról azért, hogy 4gb-tal több ramot adhasson a vásárlónak.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez így van!!!
Ha azt a kettőt meglépik akkor nem hogy best buy hanem ultra best buy gép lenne...Ami még lehet apróság a center stage kamera...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4845
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest