Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penguin95

senior tag

válasz kushwavez #36187 üzenetére

Igen, ezek megvannak fejben, a CPU-t most fejeztem be, viszont az érintőképernyővel nem boldogulok (a boot ez után jönne, mivel ha valamit elszúrok, akkor elég asztalin korrigálnom). Határozottan emlékszem, hogy mikor a legelső (Big Sur) telepítőt csináltam, akkor a VoodooI2C kext volt benne, és az I2CHID, mivel a Windows eszközkezelőjéből azt szűrtem le, hogy ez jó lesz hozzá. Ekkor nem volt semmim az érintőképernyőn kívül, viszont most bármit csinálok, az érintő nem reagál. Linux alatt ránéztem a beviteli eszközökre, és akárhogy nézem, így kéne működnie a dolognak:

Érintőpad, billentyűzet, pöcökegér, pöcökegér gombok: PS2
    (VoodooPS2Controller.kext)

Érintőképernyő, és annak gombjai: HID
    (VoodooI2C.kext, VoodooI2CHID.kext, esetleg VoodooI2CSynaptic.kext)

Ezt a kombinációt viszont hiába próbálom, nem hajlandó életre kelni. Először arra tippeltem, hogy a kextekben lévő egy-egy VoodooInput akad össze, ezért a PS2 csomagot kicseréltem a Rehabman's félére, amiben ez nincs benne, de ez sem jelentett megoldást. Most még egyszer átfutom a Config.plist-et, de ha jól emlékszem, ott csak annyi a lényeg, hogy megjelenjen az összes kext a Kernel -> Add résznél, jó sorrendben legyenek, és engedélyezve legyenek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés