Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kushwavez
üzenetére
vehetsz egy USB hangkártyát
+1
Több év hacklyzás után én is erre jutottam. Az a helyzet, hogy valami mindig hanyatt vágja az ALC-s megoldásokat, e miatt egy update után általában ácsolgatni kell. Mindig meg tudtam csinálni én is, hol gyorsan, hol rengeteg szívással, aztán amikor ment, akkor meg sleep után nem ment, így megint jött a szívás. Annak ellenére, hogy a működő állapot végül mindig elérhető volt, baromira meguntam az egészet. Azt az időt sokkal hasznosabban is el lehet tölteni, amit az ember hackosx audio faragással tölt
Szóval én vettem egy jobb fajta (Scarlett) USB "hangkártyát", de tényleg 500Ft-ból is megoldható a dolog akár, a határ meg persze a csillagos ég. Hackly esetén amúgy is válogatni kell a vasat, adott esetben plusz pénzt költeni, én egyszerűen bevettem ebbe a feltételrendszerbe a hangkártyát is, és lekönyveltem a "hackosx árának". Sokkal egyszerűbb így az élet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval én vettem egy jobb fajta (Scarlett) USB "hangkártyát", de tényleg 500Ft-ból is megoldható a dolog akár, a határ meg persze a csillagos ég. Hackly esetén amúgy is válogatni kell a vasat, adott esetben plusz pénzt költeni, én egyszerűen bevettem ebbe a feltételrendszerbe a hangkártyát is, és lekönyveltem a "hackosx árának". Sokkal egyszerűbb így az élet
tlac