Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xero

nagyúr

válasz koháry #20523 üzenetére

Egy büdös szót nem ír arról, hogy megvásárolná az OS X-t. Sőt ki is emeli, hogy egyéb forrásból beszerzett. Ez több mint gáz. :(((

"Hogy működik ez?
    Egyszerűen. A Mac-ekhez hasonló kiépítésű, kompatibilis számítógépeken az OS X hibátlanul képes futni. A telepítés teljesen tiszta, módosítatlan, gyári telepítőről történik. A kompatibilis gépek hardverei 100%-ig az operációs rendszer saját, beépített drivereivel működnek (hálózati kártya, hangkártya, videokártya, energiagazdálkodás, hővezérlés, alvó állapot). Ennek az eredménye egy igazi Mac-hez hasonló stabilitás, megbízhatóság. Az interneten megtalálható egyéb megoldások 10-20 külső, ismeretlen forrásból származó, házilag összebarkácsolt drivert használnak, ami egyáltalán nem garantálja egy bizonyos hardverelem teljes működését, instabilitást okozhat, és legtöbbször egy frissítés telepítése után gyakran működésképtelen lesz a rendszer. A ToMac.hu többéves tapasztalattal rendelkezik, így képes a legtisztább, legstabilabb, legmegbízhatóbb eredményt nyújtani.
    "

Ez meg simán bullshit. Más munkáján keres pénzt. Ennyi a véleményem róla.

• talamasca

senior tag

válasz koháry #20523 üzenetére

Én sem akarom védeni az eladót, de aki kevésbbé ért a témához, az olcsón juthat jól működő hackintoshoz.
    Nem dolgozik nagy árréssel, számoljatok utána.

Én is majdnem tőle rendeltem, aztána végül is inkább a Tony oldalán ajánlott konfigot rakattam össze Online, mert így mégis csak olcsóbb lett.

De aki nem akar a telepítésekkel bajlódni, annak ez teljesen jó ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák