- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamP900
tag
válasz
Phantomhive #17718 üzenetére
Örülök, hogy végre valaki átlátta a dolgot!
Bár lenne olyan oldal ahol van egy kis FAQ vagy valami, X hibával felsorolva és a lehetséges megoldások oda lennének írva. De mivel nincs olyan oldal ahol ez össze van szedve, muszáj, hogy kérdezzen az ember.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Phantomhive #17718 üzenetére
ilyen az emberi természet. vagy csak a spórolós természet
Nem gondolom, hogy erről lenne szó ez esetben. Egyszerűen csak egy-egy célszoftvert szeretnének használni (pl. én is így vagyok ezzel), ezért akarnak Mac OS-t tenni PC-re. Hiszen nem fognak egy méregdrága gépet egyetlen szoftver miatt megvenni a magánemberek, egyszeri user-ek. A TV stúdióknak, közepes és nagyobb cégeknek természetesen telik rá (muszáj), hogy pl. egy vágószoftver miatt (mondjuk Final Cut Pro) megvegyenek egy MAC-et x db bazinagy monitorral. Ezt a kis cégecskék, szabadúszó médiások, félprofik, vagy egyszerű amatőrök nem engedhetik meg maguknak, főként, akiknek már van is egy v. több nagy teljesítményű PC-jük. Nem spórolás kérdése, egyszerűen nem telik nekik rá. Lássuk be, felesleges kiadás is lenne, hogyha cirka 8e Ft-ból megoldható a dolog és úgyis van szabad PC kapacitás.
Egyébként tetszett az autós hasonlatod, én is ilyeneket szoktam felhozni példaként, még ha kicsit sántít is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged