- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
ha már a levegőben harcolsz egy feltuningolt robottal, akkor az a főellenség lesz
én már kivittem a gemet, kegyetlen jóóóó volt
meg a sztori is nagyon tetszett, már alig várom a 2-t
a legegyszerűbb módszer az, hogy közel mész hozzá és bal v jobb egérrel csapkodod, de vigyázz nagyon az életedre, mer nem agyja könnyen magát... ez volt az egyetlen dög a játékban amit nem tudtam elsőre megölni, kb kétszer is volt olyan, hogy már nem volt élete, nekem meg még volt kb negyed életem, de érdekes módon mégis én haltam meg....
azt olyan harmadszorra sikerült szétkaszabolni az öntelt arcát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg a sztori is nagyon tetszett, már alig várom a 2-t
azt olyan harmadszorra sikerült szétkaszabolni az öntelt arcát ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)