Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
Bant kaptam állítólag Hack miatt... Érdekes, mivel összesen van benne 7 óra az is tavaly márciusi. Ráadásul a classra a szerverre és a karakternevemre sem emlékszem... ,de találtam egy cikket, hogy rengeteg accountot tiltottak úgy, hogy ők semmit sem csináltak...
"PCGURU"
A hivatalos blog szerint a Lost Ark több mint egymillió botot tiltott le, véglegesen eltávolítva ezeket a fiókokat. A "masszív tiltási hullám" volt az első lépés a Lost Ark "növekvő" bot-problémájának megoldásában, de a csapat folytatja a munkát a további fiókok azonosítása és eltávolítása érdekében, "amelyekről megállapították, hogy botokat futtatnak". A fejlesztők rámutattak, hogy lehetséges, hogy néhány játékost tévesen azonosítottak botként, és bár a csapat igyekezett megelőzni ezt a problémát, előfordulhatott, hogy olyanokat dobtak ki, akiket nem kellett volna. Azokat a kitiltottakat, akik "tényleg játszottak a Lost Arkkal", és "semmilyen módon nem módosították a játékmenetüket", arra biztatják, hogy küldjenek egy visszajelzést a játék támogatási oldalára.
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy ma jött Steamen az üzenet, hogy játékon belüli kitiltást kaptam... Márciusban játszottam utoljára és kb összesen van benne 7 órám...
Írtam nekik, de annyira nem kötött le, hogy emlékezzek rá. Feltelepítettem megint aztán már nem enged be... Kíváncsi leszek mit fognak írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest