Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Nekem összességébe jobban tetsztett mint az Elden ring. DS3-nál viszont nem jobb, az a top nálam még mindig. ELIANNE boss nálam kimaradt, de számomra a legnehezebb boss a Judge Cleric volt. Volt, h azt hittem ennyi, itt a vége...
-
MikeWazowski
veterán
Valaki csinálta a Tortured Prisoner küldit?
Pieta-nal odaadtam neki a giant eyeballt és ha lett volna elég soulom meg tudtam volna venni Seismic Slam skillt. Mondom farmolok soult, de a csaj eltűnt... most hol találom meg? -
MikeWazowski
veterán
Én a radiance karit abbahagytam, vhogy nem jött be. Most pár napja pyro-t kezdtem el és baromira élvezem. Fextras buildet követem, eddig sima. Számomra az év játéka.
-
MikeWazowski
veterán
Na, lvl30ig már el is jutottam. Baromi jó ez a game. Orian Preacher-t kezdtem el. Tetszik Pieta kardja....
sztem shieldel nyomom majd. -
MikeWazowski
veterán
Na végigvittem. Nekem nagyon bejött a game, a végén voltak olyan részek, ahol tényleg sok volt az "izmos" mob egy területen, de összességében jó game volt. Kezdem is az új karit, és most mindent be akarok majd járni. Lvl100 lettem az utolsó boss után.
Az utolsó két boss második-második alkalomra sikerült, baromi könnyűek voltak. Kicsit csalódás is ez... jah, a végén jöttem rá, hogy vestige seed-et tök olcsón, korlátlan mennyiségben lehet venni... így se volt nehéz a game, de ha ezt még tudom.... -
MikeWazowski
veterán
Valaki használ itt shieldet meg egykezes kardot? Ki melyik ajánlja?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Valszeg upper Calrath-ba kéne mennem, ott volt egy boss egy szűk folyósón, és ott van egy nagy ajtó. De a bajom az, hogy Calrath bonfire-nél zárva az az ajtó, ami eddig nyitva volt...
-
MikeWazowski
veterán
4 beacon megvan. Az ötödik merre lehet?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Szoke1982
üzenetére
 nem azért kérdeztem, csak fura volt olvasni. Egyébként a játék elején tuti rengeteg helyet hagytam ki, mert nem ismertem még annyira a game-et. Ezért is kezdek tuti új karit. Ng+ meg nem érdekel. Inkább új class.
Szoke1982 - komoly patch. Banyek, egyébként minden nap jöttek javítások. Nagyon szurkolok nekik, hogy nagy sikert érjenek el.
-
MikeWazowski
veterán
Gratu!
Ám, vmi csoda ez a game... Már már majdnem ds3, de elden ringet sztem lenyomja. Ez a lampazas az elején nem jött be, de most már az is tetszik.
-
MikeWazowski
veterán
Én végigvittem az összes dark soulst meg az elden ringet is, de én is vért izzadok. Az első bossnal abba is akartam hagyni, de aztán csak meglett. Türelem kell hozzá, és menni fog. Egy idő után után már fejből tudod mikor mit csinál, ez a kulcsa.
Nekem a gondom inkább az hogy egyszerűen nem jutok el a köv. bonefire-ig. Vagy max úgy haladok hogy tízszer halok és a végén már bealdozva a soulokat oda futok... Így meg nem fejlődök.... Szóval, jah, nehéz.
A lámpás dologot meg kb. gyűlölöm.... -
MikeWazowski
veterán
Vki játszik már a játékkal?
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor az ellenfél hp csíkja kék, akkor ugye lámpással megvilágítom akkor lesz ott egy kék bogár. Azt hogy kell megolni? -
MikeWazowski
veterán
Mármint micsoda?
-
MikeWazowski
veterán
Na lehet játszani. Aránylag jól fut, bár bug az van benne, de ezzel nincs is gond. Viszont nekem ez a lámpás dolog nagyon nem jön be. Ráadásul sokat is kellett használni, de remélem csak az elején. Nekem még bonyolult is kicsit.

-
MikeWazowski
veterán
Nagyon dicséri mindenki. Remélem jól fog futni a gépemen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest