Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroStarr88
csendes újonc
https://hu.pcm-cable.com/info/is-d-sub-the-same-as-vga-90906800.html
Itt írják D-sub vs. Vga

-
PedroStarr88
csendes újonc
válasz
kalolaci
üzenetére
Na. Találtam egy forumon egy érdekességet. A sima vga kábelbe elvileg a pinek össze vannak keverve. A hosszabbítókábelbe viszont minden pin ugyanahoz csatlakozik. Szoval ezért nem működhet. Az enyémen nincs olyan ferrit gyöngy, mint a tiéden, lehet érdemes lenne ilyet keresni. Dobom a képernyőképet a fórumról, ott találtam én is ezt, hogy keverve vannak a pinek.

-
PedroStarr88
csendes újonc
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ezt vizsgáld meg, nekem ugyanez volt és ezzel volt a gond. Kettő van belőle elengedett a forrasztás
-
PedroStarr88
csendes újonc
Akkor tuti vele van a baj. Ebayen láttam csak kicsiket, de jofogáson, marketplacen is érdemes ránézegetni. Amit én szereztem is a marketplaceről van, mert hibás volt a rendszer és a srác a kicsiket akarta eladni csak én rákérdeztem a többie és úgy derült ki, hogy megvan az is csak hibás. Elhoztam egybe, megcsináltattam és most kettő van egy a kisebb szobába, a másik a nagyobba.
-
PedroStarr88
csendes újonc
Milyen kábellel van összekötve a forrással? Nekem egy Asus Xonar DG van Optikábal jó a hang viszont a hangkártya analóg része olyan hangokat ad ki, hogy az alaplapi százszor jobb. Zúg búg a Xonár analógja. Viszont Optikán meg DTS-nél vlc playerrel ha beleléptetek a filmbe csuklik a hang pattan a hangfal, borzalmas. Úgyhogy ugy oldottam meg, hogy HDMI-vel a videókártyából átmegy ugye a hang is a TV-be onnan viszont Optikaival visszahozom a hangot a Z906-ba. Ha Coax van ugyanez a szitu, a másik tévén pl. nekem coax van. Ugyanúgy világit a decode. De vigyázni kell a tévé hangbeállításánál ha a hangkimenet PCM-re van állitva akkor nem megy a decode és a VLC-be is be kell állitani.
-
PedroStarr88
csendes újonc
Idő közben sikerült megjavítania a kolegámnak. Egy kondenzátor égett szét a c86-os. Aztán működött, csak recsegve pattogva szolt a két front. Kiderült az egyik végfok IC-nek a kettő közül elengedett a forrasztása. Visszaforrasztotta azt is és most tesztüzem van.
Ezek lettek javítva rajta:
-
PedroStarr88
csendes újonc
válasz
sityupityu
üzenetére
Üdv! Így vettem potompénzért. Az a terv, hogy megjavíttatom második rendszernek a kisebb szobába. Van egy ismerősöm aki átnézi A nagyobb szobába is ilyen van, két éves max 40% hangerőn szokott menni. Eddig nem volt vele gond. Remélem nem is lesz...
-
PedroStarr88
csendes újonc
Ezek lennének azok... Ötletek esetleg?

-
PedroStarr88
csendes újonc
Nekem a két alsó input led villog. Egy kondenzátor égett el az ismerősöm szerint , aki szétszedte és belenézett. Már csak azt kellene megtudni, hogy miféle. A kék az én nyáklapom. A zöldet a neten találtam. Elvileg ez a C86 lenne az, ami szétment. Esetleg ötletek vagy hasonló tapasztalat valaki? [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest