- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
n000rbi
senior tag
válasz
zorrobomber
üzenetére
Köszi, én is bízom benne, hogy holnap is bekapcsol.
Nem nagyon mertem eddig harmadhangerőnél feljebb tekerni, iszonyat, ahogy szól. Mondjuk eddig egy Creative P580as prüntyögőm volt, DD/ProLogicII dekóderrel. Itt egy szatelit nagyobb teljesítményű, mint ott az egész rendszer. 
Tény, hogy melegszik is (kb 20cm-re van a faltól a hátulja), kíváncsi vagyok, h egy párórás játékhoz mit fog szólni.
Egyelőre nem tudok DTS filmet nézni (legalábbis laptopról). Van rajta HDMI kimenet, rá van kötve a TV-re, abból optikain megy a Z906ba... amennyire tudom ilyen összekötéssel nem is fog menni. De akkor hogyan lehetne megoldani? (külső hangkártya?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hobby elektronika
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hyundai, Kia topik
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem nagyon mertem eddig harmadhangerőnél feljebb tekerni, iszonyat, ahogy szól. Mondjuk eddig egy Creative P580as prüntyögőm volt, DD/ProLogicII dekóderrel. Itt egy szatelit nagyobb teljesítményű, mint ott az egész rendszer.