- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
-
Stalker-2572
veterán
Ti feltettétej hozzá az original drivert? Javít rajta valamit? Az a gond hogy ilyenkor játékban nem fogadja el a 4. és 5. gombokat pedig ez fontos lenne...

-
Stalker-2572
veterán
Hello!
Mi lenne, ha a tapasztalataid alapján véleményeznél?
Ahogy kiveszem a szavaidból, fogalmad sincs, hogy milyen lehet az 500 Hz-es frissítésen. Ez persze nem baj, csak amíg nem tudod magad sem, hogy milyen, ne mondd már rá, hogy ''semmivel nem lesz jobb''.
Majd ha lesz csöppnyi időd, olvasgass az alábbi topikokban.
Bővebben: link
Bővebben: linkszerintem tschnikai megfontolásból igenis nem hülyeség amit mondtam. Ha meg télyeg érzel különbséget 200 és 500 vagy 500/1000 Hz közt különbséget fordulj orvoshoz

-
Ivanhoe
csendes tag
-
Zeck
aktív tag
-
tomcsi23
veterán
Én is feltúrtam a frekijét, de nem vettem észre változást, azon kívül, hogy kissebb lett a sensitvity-m. Nem hiszem, hogy bárki ''érezné'', hogy az egere 100szor vagy 500szor küld jelet másodpercenként, sztem csak beképzelés, de lehet, hogy tévedek. Kár, hogy az egérpontosságot nem lehet mérni.
Van, aki érzi, van akinek mindegy.
-
Zeck
aktív tag
Hello!
Ahogy kiveszem a szavaidból, fogalmad sincs, hogy milyen lehet az 500 Hz-es frissítésen. Ez persze nem baj, csak amíg nem tudod magad sem, hogy milyen, ne mondd már rá, hogy ''semmivel nem lesz jobb''.
Bővebben: linkÉn is feltúrtam a frekijét, de nem vettem észre változást, azon kívül, hogy kissebb lett a sensitvity-m. Nem hiszem, hogy bárki ''érezné'', hogy az egere 100szor vagy 500szor küld jelet másodpercenként, sztem csak beképzelés, de lehet, hogy tévedek. Kár, hogy az egérpontosságot nem lehet mérni.
-
tomcsi23
veterán
Ez az egér tuttommal 200x vesz mintát másodpercenként ergo semmivel nem lesz jobb 500Hz-es tuningoltUSBn... UGYE??
Hello!
Bővebben: link -
Stalker-2572
veterán
én sima plug&play XP driverrel használom az egeret, mert ha felteszem a a legújabb MoseWare-t akkot a játékokba n nem tudom az oldalsó 3 gombot használni(nem csinál semmit). Szerintetek, így joo?

-
Stalker-2572
veterán
MX510 mennyivel jobb/rosszabb? (azért pofátlanság, hogy leszedték a Logitech honlapjáról
) -
Stalker-2572
veterán
Ez az egér tuttommal 200x vesz mintát másodpercenként ergo semmivel nem lesz jobb 500Hz-es tuningoltUSBn... UGYE??
-
Stalker-2572
veterán
A frissítési ráta miatt. USB:125 Hz, PS/2 200 Hz (ha beállítod). Viszont, aki annyira profi, hogy számít neki a különbség, annak ez való: Bővebben: link

Huhh bazze akkor cserélem is le!! kösssssz ;)
-
kamikaze boci
őstag
Valaki azt mondta, hogy feltétlenül PS/2 porton kell használni az aegeret, nem pedig USB-n. MIÉRT??????????????????????

A frissítési ráta miatt. USB:125 Hz, PS/2 200 Hz (ha beállítod). Viszont, aki annyira profi, hogy számít neki a különbség, annak ez való: Bővebben: link

-
Stalker-2572
veterán
Valaki azt mondta, hogy feltétlenül PS/2 porton kell használni az aegeret, nem pedig USB-n. MIÉRT??????????????????????

-
Stalker-2572
veterán
Nekem is MX 500-am van, szerintem egyszerűen utolérhetetlen, talán csak az mx1000 lehet jobb, de ahhoz még nem volt szerncsém (szerencsére?)
Most egérpad nélkül hasznélom fa felületen és egész jónak tűnik, de ahogy koszolódik a fa meg kopik,egyre problémásabb. Valami márkás egérpadot keresek hozzá. Van valami tippetek???
ui.:Verbatim egérpadom volt, de olya furcsaságot tapasztaltam, hogy egy bizonyos sebességnél az egér az ellenkező irányba indul meg ls lassan. Gondolom ez azért volt mert az egérpad túl szabályos rücsközetű. -
-Jackson-
őstag
''Vegyetek sima 300forintos egerpadot ala! Megeri!'' LOL

vegyél hozzá normális egérpadot, ha már ekkora hc vagy. akkor látod csak meg hogy igazán mien is az egérke... -
CyberDave
tag
Hat mint HC FPS Gamer allithatom hogy eza vilag lejobb egere!
Erdekes 2 eve van meg esmeg semmi baj nemvolt vele, talan neha ugralt kicsit ha nemmegfelelo feluleten hasznaltam. Vegyetek sima 300forintos egerpadot ala! Megeri!
-
-Jackson-
őstag
teflon kell. ha a func-hoz nincs a pixelnél, sztem teszteld be a corepad teflonját, az jobbancsúszik icemat-on is mint a sajátja. esetleg hyperglide tappancsok, vagy a corepad.com-ról is lehet rendelni logitechre való teflontalpakat (nem szalag, talp)
-
boba6
senior tag
hali
én is mx500 tulaj lettem ma 5K+postaköltség fejében...
majdnem minden fasza vele kivéve:
- picit pilleg (talpak smirglizése megoldás lenne vagy túl radikális?)
- a func surface 1030-on nem csúszik olyan szépen (teflon talp ragasztás? ha igen melyik?)
köszi -
lofagi
addikt
Sziasztok,
olyan problémám lenne,hogy játék közben valamiért nem reagál rendesen az egér, cs-zem és ha tunkolok, azaz egyfolytában nyomom a gombot akkor olyat csinál mintha, elengedném egy pillanatra! Nem tudom hogy ez miért lehet!
Sajnos attól félek,hogy kontakthibás, meg tudom nézni ezt valahogy valami progival? Sajnos az 5 év gar elveszett, mert leszedtem a cimkét az aljáról 
-
tomcsi23
veterán
A miértet nem tudom, de az MX510 már nem sipol

Az enyém (510) sípol. Elég magas hangon és viszonylag halkan, de odanyomva a fülemhez a görgőnél még a fejem is megfájdult... Ez azért gáz, nem?
más: eddig 500-asom volt, de a már említett remegése miatt cseréltem 510-esre. Maga a gumi az picit selymesebb, nem annyira tapad, de semmi bajom vele. A felső (kék) felület viszont tapad! Az ujjaimat szinte, el sem tudom mozdítani rajta, ha egy picit odanyomom. Játék alatt is teszteltem. Nem vagyok izzadós, mindig tiszta, ápolt a kezem (mosom, megtörlöm, krémezem...(nem, nem festem a körmöm
) és tapad. Lehet, hogy ez csak nálam van így, de semmi olyat nem érzek, hogy ki akarna csúszni a kezemből (ja, pl a hal kicsúszik, szal' csak nem vagyok olyan zombi.
).
Pontosságban még nem éreztem a különbséget, de nem rosszabb a másiknál, az tuti. És NEM remeg!
De sasolom...
A gombok egyike sem kotyog (még), viszont az előzőnél a két fő gomb már gyárilag, de megoldottam.
A görgője valóban keményebbnek tűnik, de szerintem a használattal ugyanúgy bekopik, mint elődje.
A gyári driverrel használom - egyelőre. Frankó. -
Mkill
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet a legolcsóbban megvenni a Logitech MX500-as egeret. Én eddig a Miklandnál láttam bruttó 13544 HUF-ért. Jó lenne az is, ha az 5 év garis lenne.
Szia
Hoembert kérdezted???
Garancia: 5 év
12223.- -
-Jackson-
őstag
-
hcstuning
tag
-
hcstuning
tag
játékra ennél alább ne add!

egyébként van olcsóbban is
Bővebben: linkIgen, olvasgattam...
Most volt a Razer egerének tesztje ami tökéletes lenne az árát leszámítva, mert nem tudok nagykerből szerezni és akkor az 15k. Ezért gondoltam a Logitechre.
-Viszont karácsonyra kéne tehát hétfő az talán túl korai de jó lenne a 8k nekem...Megkérdem tesómat (mert tőlük kapom) aztán még írok.-
hcs -
-Jackson-
őstag
-
tomcsi23
veterán
-
hcstuning
tag
Olvasgatom itt a totyikot és mivel karácsonyra vagy tápot kérek vagy egeret ezért néztem be. Ez a Logitech MX500-as akkor jó lesz játékra az eddigiek alapján. 13k körül van ugye?
hcs -
tomcsi23
veterán
-
-Jackson-
őstag
-
-Jackson-
őstag
-
duracell89
senior tag
-
badbrother
aktív tag
A garanciáról szeretnék egy két szót szólni. Utánanéztem a témának, elolvastam a garanciáról szóló vonatkozó kormányrendeletet, amiből szó szerint idéznék néhány mondatot:
117/1991. (IX. 10.) Korm. rendelet
egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről
1. § (1) E rendelet alapján a mellékletben felsorolt - belföldi gyártmányú (belföldön előállított) vagy importból származó - belföldön kereskedelmi forgalomba kerülő új termékekre (a továbbiakban: termék) jótállási kötelezettség terjed ki.
(2) A kereskedő az e rendeletben foglaltaknál a vásárlóra nézve kedvezőbb jótállási feltételeket is vállalhat.
(3) E rendelet alkalmazásában kereskedő, aki a terméket a vásárlónak üzletszerűen értékesíti.
(4) A jótállás legrövidebb időtartama 12 hónap, e rendelet mellékletében ennél hosszabb időtartam is megállapítható.
(5) Ha a termékre a gyártó (importáló) az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, ezt a jogot a kereskedő köteles átruházni a vásárlóra.
(6) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglalt előírásoktól a vásárló hátrányára eltér. Az érvénytelen megállapodás helyébe e jogszabály rendelkezései lépnek.
8. § (1) A jótállási kötelezettség keretébe tartozó javítások elvégzéséről, az alkatrész ellátásról a termelő (importáló) a kereskedővel a termék forgalomba hozatala előtt kötött megállapodás szerint köteles gondoskodni. Ilyen megállapodás hiányában a termék forgalomba nem hozható.
(2) A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek - a jótállási kötelezettség teljesítésének módjától függetlenül - ha a kereskedő és a termelő (importáló) ettől eltérően nem állapodik meg, a termelőt (importálót) terhelik.
(3) A vásárló a jótálláson alapuló igények érvényesítésével kapcsolatos nyilatkozatot a kereskedőhöz, vagy a jótállás keretébe tartozó javításokat rendeltetésszerűen végző javítószolgálathoz (szervízhez) intézheti.
(4) A kereskedő a vásárlóval szembeni kötelezettségek teljesítését nem kötheti a termelő (importáló) vele szemben fennálló kötelezettségeinek előzetes teljesítéséhez.
Ebből egyértelműen kiderült, hogy a kiskereskedő KÖTELES annyi garanciát adni, amennyit a gyártó/importőr ad. Ennél többet adhat, ha akar, de kevesebbet nem. Hiába írja ki az árlistára, hogy csak 1 év garanciát ad, ha a termékre 5 év gyári garancia van akkor neki 5 évig intéznie kell a garanciális ügyeket, és ezek a költségek a kereskedőt terhelik.
Úgyhogy bátran vegyetek 1 év garis egeret ha az olcsóbb. Legfeljebb pereskedtek egyet az üzlettel.
De ha van szakszerviz, akkor ez a probléma is megoldódik. -
-Jackson-
őstag
-
-Jackson-
őstag
elméletileg nemmuszáj feltenni. nálam mondjuk fent volt, de csinált dolgokat. pl elkezdtem csézni, és a balos gombok nemmentek, illetve a görgővel ha kattintottam beadta játék közben a scrollos egérmutatót. ilyenkor mindig alt-tab, driver elindít, leokézás, alt-tab vissza a játékba.
ha mennek a gombok driver nélkül is, akkor szvsz hagyjad -
mcbobo
tag
A Logitech MX 510 a ma kapható legpontosabb legjobb egér a microfos megsem közelíti. Játszatok mind kettővel UT 2004 neten 2 órát és magatok is rájöttök hogy melyik a jobb!
-
TexT-BoY
addikt
vagy egy AMG-s merci?
cool
bár h aa földön akarok maradni akkor egy 2.0ás 16V-s Ghia Ford Focus fullextrásan aztán átküldeni a tutningosok keze közé... muhahaha
vagy egy Acura RSX
-
zsiga667
addikt
-
HEBI
senior tag
''zsiga666: Emlékszel még az autós hasonlatra? Amíg nem tudod, hogy milyen egy Ferrarival száguldozni, addig elégedet vagy a BMW-vel, különösen ha összeveted a sok Trabanttal (A4Tech, Genius, noname gagyik)
''
1. 667.
2. Emléxem az autós hasonlatra, és akkor is azt mondtam, hogy inkább egy 745 BMW, mint egy ''fapados'' F50. Első a kényelem, és számomra ebből a szempontból az IME4.0 az etalon.
''Egy jó játékos egyébként még egy golyóssal is jól játszik.''
1. Egyetértünk, egy ''profi'' gyengébb egérrel is aláz. (1. lanpartyn pl. 1.1 WheelMouse Opticallal büntettem a népet, azóta is mocskos utolsó campernek tart a fél csapat, pedig csak lightning gunnal rusholtam...
)
2. Te könnyen beszélsz a Razerrel...
''fapados'' F50.

-
zsiga667
addikt
1. 667
Bocsi
No problem.
Eredetileg úgy indult 5-6 éve, csak azóta kicsit fejlődtem szellemileg... 
-
kamikaze boci
őstag
''zsiga666: Emlékszel még az autós hasonlatra? Amíg nem tudod, hogy milyen egy Ferrarival száguldozni, addig elégedet vagy a BMW-vel, különösen ha összeveted a sok Trabanttal (A4Tech, Genius, noname gagyik)
''
1. 667.
2. Emléxem az autós hasonlatra, és akkor is azt mondtam, hogy inkább egy 745 BMW, mint egy ''fapados'' F50. Első a kényelem, és számomra ebből a szempontból az IME4.0 az etalon.
1. Egyetértünk, egy ''profi'' gyengébb egérrel is aláz. (1. lanpartyn pl. 1.1 WheelMouse Opticallal büntettem a népet, azóta is mocskos utolsó campernek tart a fél csapat, pedig csak lightning gunnal rusholtam...
)
1. 667
Bocsi
-
zsiga667
addikt
Viszont azt elfelejtettem írni (és már nem tudtam szerkeszteni, de most jól kiemelem), az Explorer megéri az árát.

zsiga666: Emlékszel még az autós hasonlatra?
Amíg nem tudod, hogy milyen egy Ferrarival száguldozni, addig elégedet vagy a BMW-vel, különösen ha összeveted a sok Trabanttal (A4Tech, Genius, noname gagyik)
Egy jó játékos egyébként még egy golyóssal is jól játszik.
[Szerkesztve]''zsiga666: Emlékszel még az autós hasonlatra? Amíg nem tudod, hogy milyen egy Ferrarival száguldozni, addig elégedet vagy a BMW-vel, különösen ha összeveted a sok Trabanttal (A4Tech, Genius, noname gagyik)
''
1. 667.
)
-
kamikaze boci
őstag
-
TexT-BoY
addikt
Viszont azt elfelejtettem írni (és már nem tudtam szerkeszteni, de most jól kiemelem), az Explorer megéri az árát.

Amíg nem tudod, hogy milyen egy Ferrarival száguldozni, addig elégedet vagy a BMW-vel, különösen ha összeveted a sok Trabanttal (A4Tech, Genius, noname gagyik)
[Szerkesztve]igy van... olcsobb mint a többi felsőbb kategóriás egér és mégis vetekedik egy mx500 al... az mx510et talán már nem übereli...
-
kamikaze boci
őstag
Ha most az Explorerre mondaná ezeket a sületlenséget, akkor azt védeném.

A többiről már részben tudsz: szoftver hibák, nem túl jó gombok, és a legfontosabb: a pontosság kérdése. Játékban és főleg melóban. Akkor jön elő legjobban, amikor egyszerre használod a két egeret, de akkor üvölt. Az MX510 jobb, sokkal.Viszont azt elfelejtettem írni (és már nem tudtam szerkeszteni, de most jól kiemelem), az Explorer megéri az árát.

[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt

A többiről már részben tudsz: szoftver hibák, nem túl jó gombok, és a legfontosabb: a pontosság kérdése. Játékban és főleg melóban. Akkor jön elő legjobban, amikor egyszerre használod a két egeret, de akkor üvölt. Az MX510 jobb, sokkal.A görgő tényleg nem tökéletes elsőre, meg kel szokni, de most már probléma nélkül használom. A többi gombja számomra tökéletes.
Pontosságban meg nem tapasztaltam hibákat, pedig egy igazi campernek ez elég fontos tulajdonság...
-
kamikaze boci
őstag

A többiről már részben tudsz: szoftver hibák, nem túl jó gombok, és a legfontosabb: a pontosság kérdése. Játékban és főleg melóban. Akkor jön elő legjobban, amikor egyszerre használod a két egeret, de akkor üvölt. Az MX510 jobb, sokkal.Az hogy neki nem azvan..
van neki
amugy pedig meglett mondva:
az IME 4.0 és az Mx 500 között csak Dizjn és a kényelem külömbözik
erről állítólag hamarosan lesz cikk itt a PH!-n (ismét egy aranyköpés, ki által lett megmondva?
)
a bocinak nagykezevan
nincs nagy keze -
kamikaze boci
őstag

A többiről már részben tudsz: szoftver hibák, nem túl jó gombok, és a legfontosabb: a pontosság kérdése. Játékban és főleg melóban. Akkor jön elő legjobban, amikor egyszerre használod a két egeret, de akkor üvölt. Az MX510 jobb, sokkal. -
zsiga667
addikt
Egy újabb épületes gondolat:
tönkre megy a kezed a nagy súúlytólMagyarul: minél nehezebb az egér, annál hamarabb lesz tőle egy jó kis ízületi gyulladásod...

-
TexT-BoY
addikt
az hogy neki nem azvan...

amugy pedig meglett mondva:
az IME 4.0 és az Mx 500 között csak Dizjn és a kényelem külömbözik
a bocinak nagykezevan neki azért jó az mx zsigának meg nekem kisebb ezért az MS PONT -
zsiga667
addikt
bezzeg az M$ az kira világít a fara
mx500: passzolom talán alviné volt a kezembe 5percre
Egy szakértő, alapos ember véleményét hallottuk
Egyébkénmi a gondod a májkroszoft patkánnyal? Mert Text legalább a maga módján elmondta, hogy szerinte kényelmetlen.

-
kamikaze boci
őstag
-
TexT-BoY
addikt
bezzeg az M$ az kira világít a fara
muhahha

tényleg tökjó az az effekt
a házam is piros meg minden piros... nehogyaz egér maradjon már ki a jobo'
amugy ha anyira jó lett volna az mx500 mint az MS akkor mélyebb nyomokat hagyott volna bennem... -
TexT-BoY
addikt
-
kamikaze boci
őstag
ne vitatkozatok má'
az MS jobb és kész
nekem volt a kezembe mx700 és MS is... hát skaccok az mx700ra nem tudtam rárakni a kezem egyszerüen kényelmetlen és az a csunya logo a tetején
bezzeg az M$ az kira világít a fara és könyebb az mx700nál
[Szerkesztve]bezzeg az M$ az kira világít a fara
-
G@ben
addikt
Vizuális típus vagyok.

Csendes lehet a géped, ha meghallod mellette.A telefonnal nem nagyon keverem össze, mert az egér vezetékes, telefonban meg vagy 1 éve nem használtam vezetékest.

És igen, elég csendes a gép, bár szerintem van még mit halkítani rajta.
-
zsiga667
addikt
ne vitatkozatok má'
az MS jobb és kész
nekem volt a kezembe mx700 és MS is... hát skaccok az mx700ra nem tudtam rárakni a kezem egyszerüen kényelmetlen és az a csunya logo a tetején
[Szerkesztve]MX700=MX500-farok-súly+elem.

-
kamikaze boci
őstag
-
TexT-BoY
addikt
ne vitatkozatok má'
az MS jobb és kész
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Vizuális típus vagyok.

Csendes lehet a géped, ha meghallod mellette. -
zsiga667
addikt
Ez nagyon nagy, még mindig röhögök

Felvetted véletlenül telefon helyett?
Egyébként sipol, igen.kötekedés ON
LOOOL!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kötekedés OFF
Egyébként mitől sípol? -
zsiga667
addikt
Nekem meg mindegy, csak jó legyen (nem vagyok márkahívő).

Lassan egy hónapos párhuzamos használat után viszont azt kell mondjam, nincsenek egy súlycsoportban....
Keressétek vissza a hozzászólásaimat, soha még ilyen élesen nem fogalmaztam. Sőt, felületes tapasztalatokra alapozva még ajánlottam is az Explorert, mint alternatívát. Ma már nem tenném.Valóban így van; az MS könnyű, az MX meg nehéz.

-
G@ben
addikt

Egyébként sipol, igen.Nem értem, min röhögsz, de ha ettől jól érzed magad, akkor jó.

Nem vettem fel a telefon helyett, csak hallottam, hogy valami sípol és közelebb hajolva rájöttem, hogy az egérből jön. De ha ez alapfeszereltség, akkor megnyugodtam, hogy nem akar elromlani.
-
kamikaze boci
őstag

Egyébként sipol, igen. -
G@ben
addikt
Nem akarok új topikot nyitni neki, de tapasztalt valaki olyat az MX500-asánál, hogy sípol az egér? Ha közel hajolok, akkor hallani és nem tudom, hogy ez most hiba vagy alapfelszereltség.
Nem tudom, mióta van ez, de csak azóta hallom, mióta itthon vagyok a csendes szobában. -
kamikaze boci
őstag
Nekem meg mindegy, csak jó legyen (nem vagyok márkahívő).

Lassan egy hónapos párhuzamos használat után viszont azt kell mondjam, nincsenek egy súlycsoportban....
Keressétek vissza a hozzászólásaimat, soha még ilyen élesen nem fogalmaztam. Sőt, felületes tapasztalatokra alapozva még ajánlottam is az Explorert, mint alternatívát. Ma már nem tenném. -
aDM|RaL^
őstag
510 van havernak, nem oan jó... én m$ re esküszöm...
-
Arhel
senior tag
-
wrz
aktív tag
Ez mx510 meg az mx700 és 500 keveréke
Ez így nem helyes. Az MX510 az új MX optikát használja (egyes paramétereiben 1.5x-es teljesítmény növekedés az elődhöz viszonyítva). Az MX700 egyszerű rádiós MX500.
wrz: van benne egy darab vas, azért ilyen nehéz. De inkább szokd meg, a pontosságot nagyban javítja.
[Szerkesztve]Értem, az előbb megejtettem az első 100 fragemet vele mohaa-ban
, hát szokni kell az biztos. -
kamikaze boci
őstag
MX500: 4.7megapixel/sec
MX510: 5.8megapixel/sec!
Minden más egyezik!Gyorsulás?

-
burgatshow
veterán
MX500: 4.7megapixel/sec
MX510: 5.8megapixel/sec!
Minden más egyezik! -
kamikaze boci
őstag
Ez mx510 meg az mx700 és 500 keveréke
Ez így nem helyes. Az MX510 az új MX optikát használja (egyes paramétereiben 1.5x-es teljesítmény növekedés az elődhöz viszonyítva). Az MX700 egyszerű rádiós MX500.
wrz: van benne egy darab vas, azért ilyen nehéz. De inkább szokd meg, a pontosságot nagyban javítja.
[Szerkesztve] -
wrz
aktív tag
Megvettem az mx500-am
Jó, szuper, meg minden, de miért ilyen rohadt nehéz?
Van benne valami súly?Nem hiszem el hogy pár műanyagdarab ilyen súlyos. -
Peat;)
veterán
Elvileg van az mx310 ami az mx500 és mx300 keveréke(elvileg mindenből a pozityv). Ebből kiindulva az mx510 meg az mx700 és 500 keveréke. Bár a franc igazodik ki a logitechen. A lényeg hogy mx310 sem rossz én azzal cincogok unrelban

-
wrz
aktív tag
-
zsiga667
addikt
-
zsiga667
addikt
A 4.0 apostola itt is térít

El innen, sátánfajzat...

Szerk.: Ez már az én vadászterületem.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
wrz
aktív tag
-
L3zl13
nagyúr
MX500 szerintem már kifutó cucc.
Az 510 egyértelműen a leváltó termék. -
zsiga667
addikt
MX500 9,6k nettó
Akkor ''csak'' 3k-t kell adnom a névért? De jó...

Egyébként a 7k a Pixel ára, biztos van olcsóbb hely is. (Az e-connectnél 11k az MX...) -
Alvin_ti4200
félisten
-
zsiga667
addikt
-
wrz
aktív tag
MS az a microsoft?Nem nagyon ismerem az egereket az az igazság, valami samsung ratyim van.Mondjuk nem érzem rossznak, de kissé pontatlanok a gombjai, gondoltam lecserélem, és akkor már valami minőségire akarom.
-
zsiga667
addikt
Igen, olcsóbb, de nemtom miért
MX500 is marha jó, szerintem nincs különbség köztük, csak a számok
Rájöttek, hogy kicsit el vannak szállva az áraik a konkurenciához képest... (Egy MS 4.0 7k nettó, majdnem feleannyi, mint az MX500...)
-
zsiga667
addikt
Ja, kb ugyanaz. Én is hallottam, hogy az 510 olcsóbb. Különös...
Egyébként az MS 4.0-t nézted már? -
Alvin_ti4200
félisten
Igen, olcsóbb, de nemtom miért
MX500 is marha jó, szerintem nincs különbség köztük, csak a számok
-
wrz
aktív tag
-
zsiga667
addikt
-
wrz
aktív tag
Hi!
Valaki meg tudja mondani mi a különbség az mx500-as és mx510-es egerek között?Még kinézetre is ugyanolyan ahogy láttam. -
Viktor77
titán
Tényleg, ha már összehozott egy ilyen klassz kis oldalt, akkor sztem nyugodtan beírhatja magát minden kapcsolodó topic-ba.
Flatronkutyu grat az oldalhoz!
-
Mosqu!to
addikt
nekem károm nincsen, csak szimplán zavarnak az ilyen hozzászólók, akik evvel gyarapítják hozzászólásaik számát. amúgy bocs hogy nem vagyok türelmesebb, de ma volt 3 óra elég fárasztó edzésem, és amúgy sincs a legjobb napom. szal elég indulatos vagyok ma, bocs mindenkinek

-
Shim
őstag
ember őszintén: te télleg ilyen hülye vagy?!?!?!?!
minden mx 500 topicba le kellett írnod hogy van egy oldal? mi lenne ha minenki a hozzászólását minden kapcsolódó témába leírná? főleg mikor már minden topic hanyatlott, és senkit nem érdekelt? elég lett volna 1be... hát megláccik hogy újonc vagy.../off
Rajtad meg nem látszik meg, hogy őstag vagy. Igazán lehetnél türelmesebb. Különben is mi károd származik abból, hogy beírt ide?
/on -
Mosqu!to
addikt
http://mx500.try.hu/
ember őszintén: te télleg ilyen hülye vagy?!?!?!?!
minden mx 500 topicba le kellett írnod hogy van egy oldal? mi lenne ha minenki a hozzászólását minden kapcsolódó témába leírná? főleg mikor már minden topic hanyatlott, és senkit nem érdekelt? elég lett volna 1be... hát megláccik hogy újonc vagy... -
FlatronKutyu
csendes tag
http://mx500.try.hu/
-
neduddki
nagyúr
-
Fefefe
csendes tag
Ez igazságtalanság. Én 2 hónapja vettem 14-ért az Elektro World-ben, ti meg itt ehhez képest fillérekről beszéltek
-
cousin333
addikt
Bár nem mintha az a 2-300 ft számítana
-
cousin333
addikt
www.overclock.hu akciósan hírdetik. Garanciát nem tudom, az ár 10990+ÁFA!
-
cousin333
addikt
Bocsánat 11150+ÁFA.
-
cousin333
addikt
Nem sikerült.. tudja valaki, hogy hogyan kell???
-
cousin333
addikt
<a href=''www.pcdiszkont.hu>www.pcdiszkont.hu</a>
11250+ÁFA, 5 év gari (remélem sikerült a linkelés
-
cousin333
addikt
Azért írtam, hogy állítólag, mert a környéken nem volt egyétrelműen odaírva. Egyébként valóban furcsa, hogy egyesek nem adják meg rá a gyári garanciát. (Ha tényleg jó a termék, akkor úgyse nagyon hozzák vissza).
-
neduddki
nagyúr
-
cousin333
addikt
Herta kiskerben (állítólag 5 év garival) 11120+ÁFA

-
neduddki
nagyúr
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet a legolcsóbban megvenni a Logitech MX500-as egeret. Én eddig a Miklandnál láttam bruttó 13544 HUF-ért. Jó lenne az is, ha az 5 év garis lenne.
Hi!
Ha logitech akkor en herta-ra eskuszom! a nagyker bruttoja kevesebb mint a chs-ban a nagyker netto! kisker szinten sajnos nem tom
udv
neduddki -
cousin333
addikt
Hali! Én is ilyen cipőben járok. Az ajánlat: pcland: 9740+ÁFA. De csak 1 év garancia, úgyhogy még tovább keresek.
-
Alvin_ti4200
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Kreatív előzetesen az Xperia 1 VIII
- Milyen TV-t vegyek?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- E-roller topik
- DJI topic
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S6 128GB Wi-Fi Mountain Gray Karcmentes állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4G I 12GB I 128SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De sasolom...