Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Synthwave #57 üzenetére
az egér téma akkor sem olyan egzakt (hogy lightweight kell), mint a billentyűzet, inkább a cipőkhöz hasonlítható változatosságban mindig gameltem, de a G502-be raktam súlyokat, mert egyszerűen zavart a súly és súlypontja üresen.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
moleculez
veterán
válasz Synthwave #22 üzenetére
Ember világ életemben laptop billentyűket használtam. Most építettem egy PC-t, és a billentyűzet kezd zavarni. Erre bedobod ezt, és most forgolódok mint kezdő_uzi a gőzfürdőben. Úgy hogy a billes topikból már kifordultam mert ez egy külön szcéna
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Kobe
veterán
válasz Synthwave #45 üzenetére
Ez max a sulyara vonatkozik, de az megint szubjektiv, van aki odaig rosal meg vissza ha nincs hexagon mintaban kivagva az egere felulete mert akkor bezzeg 3 grammal konnyebb lenne, kozben meg verprok (nem youtube hancurozok, hanem mondjuk eloben kozvetitett CS ligasok) is elvannak enelkul a feature nelkul
Tehat abban kiegyezhetunk, hogy ez sem a pro kategoriaban generalodott valoban funkcionalis igeny, viszont a consumer szegmensben meg jo 10 eve nem adtak ki olyan jatekot ahova a 2 gomb eleg lett volna a kenyelmes hasznalathoz, szoval annak lesoorolasat tovabbra sem ertem
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest