Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
Hali!
Lecseréltem a gyári izzókat Osram Nightbreaker Laser-re (H4). Élettartamban mennyivel számolhatok? Hihető a hirdetett 400 óra?
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Skacok, egy műszaki vizsga kb mennyi időt vesz igénybe? (most lesz az első, 4 éves kocsi)
Van valami tennivalóm azon kívűl hogy bejelentkezek a vizsgáztatókhoz, illetve olyan tipikus buktató amit ellenőrizzek előtte (előtte megy szervízbe olajok/szűrők/bordásszíj cserére)?[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz xEon1337 #92242 üzenetére
Akkor jó.
Sajnos nem, mert közvetlenül nem lehet rá látni a műhelybe meg nem engednek be. Bízok benne hogy elvégzik ami a számlán van, új kora óta oda hordom csak hajlamosak kapkodni és elfelejteni dolgokat. Amit tenni tudok és gondoltam rá, hogy lefotózom előtte a tartály sapkák jelenlegi helyzetét és a tartály/nívópálca szintjét (motorolaj, fékfolyadék). Korrekt áron dolgoznak egyébként. Egy olaj, szűrők cseréje 25k környékén megáll. Sajnos a környéken nem ismerek olyan maszek szerelőt akire nyugodt szívvel rábíznám az autót, én meg ha neki is állnék az alap dolgoknak szerszámom, aknám nincs, szóval marad a márkaszervíz.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Ha a márkaszervíz túltöltötte a motorolajat (szerintem kb 1-2 decivel a nívópálca állása alapján) abból lehet gond?
15 ezer km alatt egy csepp sem szokott fogyni (Suzuki Swift), szóval ezért kérdezem
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Hali. A klíma szíjat is akkor érdemes cserélni, amikor a generátorét (tehát a normál szíjat)?
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Az megvan hogy a német hatóság engedélyt adott arra 2 nagyvárosban, hogy kitiltsák a diesel autókat? Stuttgart szept. 1.ig adott erre türelmi időt az autósoknak. Asszem ez elindított egy lavinát és tele lesz a hahu behozott dieselekkel
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Hali.
Volt ma reggel egy vadkárom.
Konkrétan hajnalban, szinte felhőszakadásban kb. 40-el haladva az autó oldalának rohant egy vaddisznó, de a visszapillantóban láttam hogy továbbment, nem lett semmi baja valószínűleg.
Viszont az ajtó és a küszöb szépen horpadt, nem valószínű hogy egy kihúzzással javítani lehet, tuti fényezni kell vagy csere az egész..Na már most ha van valakinek vadkáros+casco tapasztalata/tanácsa azt szívesen veszem.
Elméletileg a casco ÁSZF-je szerint vad által okozott kárt be kell jelenteni az illetékes vadásztársaságnál.
Viszont a vadnak nem lett baja, elszaladt a bozótosba és a felhőszakadásban amúgy sem tudtam volna semmit csinálni/dokumentálni a helyszínen és nem is találtam a neten sem infót, hogy vajon az a terület melyik vadásztársasághoz tartozik.Mit tegyek a kár bejelentésén kívül?
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Nem tudtok véletlenül Heves megyében megbízható autószerelőt? Alap, időszakos dolgokhoz kellene egy alap autóhoz (2013-as Swift). Sajnos az ismeretségi körömben mindenki panaszkodik a környékbeliekre. Esetleg pest megye is szóba jöhet, rászánom azt a 150-200 km-t évente, ha megbízható a szaki...
PH! addikt since 2004
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest