- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Gergőke88 #153188 üzenetére
Marmint 5 perc tankolassal, csak 1-2szer kell ennyi alatt, tempotol fuggoen.
(#153199) Qru: Sokat jarok ki francia alpokba, olykor egyedul is. Egyedul akkor kellett autoban aludni, amikor olaszoknal fouton mentem, mert az nagyon vitte az idot, de akkor brutto 22 orat ultem az autoban
Tavaly levezettem a hegyek kozott 1500km-et 10 nap alatt, oda-vissza utat nem szamitva, kb minden idojarasi korulmenyek kozott tobbszor is. Igazabol kutatom meg az idealis sebesseget, 180-200 kornyeken sokkal gyorsabban kifarad az agy, bar lehet, hogy a szelzaj csokkentese javitana rajta.
-
törölt tag
válasz
Gergőke88 #153188 üzenetére
Amikben az ember le tud vezetni egy huzamban ennyit azok bírják is. Passat pl. 80 vagy 100 literes, a dízeles fogyasztással ki is jön az ezer feletti Km, a hasonló kocsik erre simán képesek. Még nekem is összejön a 60 literes tankkal és a kis benzinessel 7-800 Km körül, igaz annak a komfortja nem teszi lehetővé az órákon át tartó autózást. Engem már egy Zalaegerszeg vagy Székesfehérvár oda-vissza szétterhel benne és akkor ennél még rosszabbak is vannak. Mondjuk már én se bírom annyira.
Régen 10 éve mikor taknyos voltam szántottam vagy tárcsáztam egyhuzamban 10-12 órán át a földet, csak pisálni szálltam le a gép le se volt állítva, egy perc múlva mentem is tovább, menet közben ettem-ittam. De brutális módon el szokott zsibbadni a seggem, meg bepállani. A nyakam, a kezeim, a combjaim. Volt mikor másnap harmadnap is fájt még. A fülemben hallottam még fél egy órán át a motorhangot a végén a leállítás után, meg a zizegést.
Na ma már 4 órát alig bírok ki, muszáj megállnom. Az ember vagy öregszik vagy csak simán megjön az esze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest