- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valami olyasmi a gondolatmenet, hogy vagy szeressem az autót vagy legyen új
Fókákat nézegettem az autópiacon, ültem 2-es és 3-as focusban is, mk4 mondeoban, útobbi egész korrekt, de focus nem kell. Astra H megint nem, J-ben még nem ültem. 159 tetszik, de az 1.8tbi amit ajánlottatok itt is, városban 16-18L-t is meg tud enni (totalcar), e46-ban is ültem, megnéztem párat, nem tetszik. 6-os mazda belülről tetszene, technika is egész jó, jóval olcsóbb mint egy accord, de ementáli mind. Ceed, i30 annyira mozgat meg mint a logan mcv kb.
Ha full racionális lennék, akkor vennék max 1.5-ért egy astra vagy egy lancer kombit.
(#106167) footy
Az az igazság, hogy nem igen győzött meg az Opel. Kezdve az igénytelen családi F astrával, az olajzabáló ecotec G-vel, a csörgő láncos gyenge hajtókaros C corsákkal, a betegeskedő J-vel, nem úgy tűnik nekem hogy az Opel nagyon toppon lenneDe nem akarok flamewar-t, nekünk is van egy C corsánk a civic mellett, megy, működik, de érzelmileg abszolút semleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó KitchenAid Artisan 4l-es konyhai robotgép mandulaszínben
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Terrán Synus resistor korall alapcserép (2 raklap) 550 Ft/db
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max