- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
sai
aktív tag
nah olvasgattam itt a hozzá szólásokat és jókat is röhögtem
csak ilyenkor bele gondolok hogy ez a nagy monstrum pont felettem van.. nyáron nézegettem ablakomból (felette van v hol a bejárat) és mint valami forgalmas légifolyosó.. egyfolytába repkedtek ki be a darazsak.. (1szer valahogy bekerült a szobámba) hát kis para volt bennem mikor + láttam a szunyoghálomon belűlről.. aztán szép mecset játszottam le vele de ény nyertemutána fogtam valami patex ragasztót és körbe nyomtam az ablakomat hogy a szunyughálo sehol ne jőjjőn le
egyébként este volt amikor horrorba illő hangok voltak (nyáron este is nyitva van az ablakom) és ugye szobámba melegebb volt mint kint és azt hallom este hogy valami tépi a szunyoghálot felkapcsolom lámpát és pár ilyen kis aranyos darázska próbál bejutni..
de elvileg nem fognak vissza jönni ugyan ebbe a fészekbe..
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- PHILIPS 279M1RV/00 - 4K, USB-C, 144Hz
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest