- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
én úgy mentem el őket, hogy a dátumot (amit alapból elment) év/hónap/nap meghagyom, és utána írom be a bejárt útvonalat. így mindjárt sorba is rakja mindkét program - Locus illetve Drive.
Ez a módszer nálam működik, azért gyorsan megsasoltam a Driveban.Nálam az "Audió Tréner" szarakodik néha. Elmentettem egy sablont, melyben a:
- megtett táv
-eltelt idő
- átlagsebesség
- aktuális idő szerepel, 15 percenként kellene bemondania az adatokat.
Az elsőt mindig elfelejti, aztán ha nyomvonal rögzítés közben belépek a beállításokba, és ott letiltom, illetve engedélyezem, általában megjavul. tegnap ez sem segített, némasági fogadalmat tett "Jarvis". (a gyerekek elnevezték a trénert a vasemberes Jarvisnak, ha bemondta az adatokat, mindig megjegyzik:Köszönjük Jarvis
)
A program jó, nagyon szeretem. Úgy 25-30 éve még stopperos karórával nyomkodtam az időket, mennyit fejlődött azóta a technika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest