- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
Az ölésekért csak neked jár pont,nem a csapatnak.Legalább is ebben a játékmódban így megy.Azért,azt nem hiszem el,hogy a hentelés közben nem jut idő arra,hogy egy-egy olyan furcsaságot bedobjon a konténerbe.Persze ez úgy lenne igazi,ha az embereiddel tudnál TeamSpeaken,Skypon beszélgetni,és akkor megbeszélnénk,ki mikor hentel,és ki mikor gyűjtöget.(és elképzelhető,hogy az ellenfél az összedolgozott,ezért nyertek,mert egy ember legalább 8 blutoniumot összegyűjtött)
Igazából ha chaten szólsz,akkor általában arra hallgatnak,de én azt gondolom,hogy alap,hogy a saját érdekeimet a csapat felé helyezem,tegyem azt bár hogy is,henteléssel,gyűjtögetéssel,stb.
-
mikrosuttii
aktív tag
Az alapvető probléma az (és ez minden multiplayer játéknál észlelhető),hogy mindenki magáért játszik.Innentől kezdve pedig el is vehetjük a multi-t a player elől.Csak egy példa:Van az a játék mód (vagy nem tudom,milyen mód) amikor blutoniumokat kell gyűjtögetni,egyszer én,egyszer ő.A csapatban amikor én voltam soros,akkor gyűjtögettem.Ez mind szép és jó,de hiába,ha a másik két tag gyűjtögetés helyett lövöldözik.Én és egy másik csapattársam gyűjtöttük a cuccot,100 ponttal le is maradtunk a győzelemről.Ha csak az egyik pali a csapatból ráveszi magát,és gyűjt kettő blutoniumot,akkor győztünk.
Nem rég kb. ugyan ez volt,csak más játékmódba.Ki is léptem a francba,2 meccs után felidegesített.
-
mikrosuttii
aktív tag
240p van csak kép (360p-n megette a képet a YT)
-
mikrosuttii
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs