- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
baji
tag
Sajnos igazad van, de én látok egy icipici fényt ebben az alagútban. Mert ezek az oldalak lerombolják a kis altokat de csak addig amíg már nem éri meg bányászni, akkor átállnak ezek is pl. ltc-re, és ekkor talán újra erőre kapnak a kicsik. Persze utánna megint rárepülnek és beindul az ördögi kör, vagy nem... Az is lehet megerősödnek a most össze-vissza ugráló kicsik amiket ezek a poolok nem vesznek figyelembe. Bármi megtörténhet...
-
WiZARD
addikt
Ez részben igaz.
Más felől az altcoinoknak én nem látom jövőjét, főleg így hogy pár hetente van egy újabb.Ott van nagynak a BTC, az is kérdéses jövő előtt áll, de tegyük fel befut.
Kisebbnek ott az LTC, ami még BTC befutása esetén is kérdéses, de akár lehet esélye, aránylag nagy már most is a kapitalizációja.De a többi kisebb? Mitől futna be bármelyik jobban mint az ezer egyforma másik? Én már most se értem, hogy mitől van bármi értékük. Persze a BTC és LTC értéke is megkérdőjelezhető, de még ha azokat el is fogadom, a többi apróléké akkor is érdekes, és elgondolkoztató.
talán leginkább az usa otc piacon kereskedett centes részvényekre hasonlítanak, amik jóformán semmit nem érnek, centekért kereskednek velük. Nagy ritkán 1-1 ki tud törni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest