Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Engem is érdekelt ez a kernel téma, ha már beigérték...utána keresgéltem, azt írták hogy ha friss telepítést csinál az ember akkor kapja meg a 6.14 et,(ezt még nem próbáltam de lehet majd csinálok friss telepítést valamikor mostanában) ha csak a meglévő rendszeréről frissít 22.2 re ahogy én is tettem , akkor marad a 6.8 az egész életciklus végéig, mivel ez támogatott 2029 ig.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
lev258
üzenetére
Köszi...
Majd adok én neki normális viselkedést
inkább levettem és a szoftverkezelőből felraktam a régebbi verziót..egyébként 2 érdekes dolgot vettem észre,se feltelepítéskor se most hogy leszedtem nem kért jelszót a szoftverkezelő,csak leszedte,a vlc-t is meg a telegramot is,mind 2 flatpak-os volt..a másik dolog hogy mikor felraktam őket múlthéten..mind a kettő egy két órán át,egy két újraindításon át azt írta ki a panelen a program neve mellet hogy rendszergazda..aztán eltűnt a kiírás.Nem szimpatikus ez a dolog,inkább távol tartom magam a flatpak-tól.. -
Dévacsen
senior tag
Sziasztok.Volna egy olyan kérdésem hogy az normális dolog e,hogy a szoftverkezelő,flatpak részéről telepített telegram nevű program,képes lefrissülni a háttérben,nem kéri a rendszer a jelszót sem, semmit,egyszerűen mikor elindítom a programot(tehát még csak nem is ment a program,sőt a gép is ki volt kapcsolva,közvetlen bekapcsolás után,és program indítás után)..már fogad az üzenet hogy lefrissült,és mik az újdonságok,megnézem a verzió számot,és tényleg újabb verzió..hogy létezik ilyen,vagy ez a flatpakos progiknál így megy?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

inkább levettem és a szoftverkezelőből felraktam a régebbi verziót..egyébként 2 érdekes dolgot vettem észre,se feltelepítéskor se most hogy leszedtem nem kért jelszót a szoftverkezelő,csak leszedte,a vlc-t is meg a telegramot is,mind 2 flatpak-os volt..a másik dolog hogy mikor felraktam őket múlthéten..mind a kettő egy két órán át,egy két újraindításon át azt írta ki a panelen a program neve mellet hogy rendszergazda..aztán eltűnt a kiírás.Nem szimpatikus ez a dolog,inkább távol tartom magam a flatpak-tól..
Rowon