Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Engem is érdekelt ez a kernel téma, ha már beigérték...utána keresgéltem, azt írták hogy ha friss telepítést csinál az ember akkor kapja meg a 6.14 et,(ezt még nem próbáltam de lehet majd csinálok friss telepítést valamikor mostanában) ha csak a meglévő rendszeréről frissít 22.2 re ahogy én is tettem , akkor marad a 6.8 az egész életciklus végéig, mivel ez támogatott 2029 ig.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
lev258
üzenetére
Köszi...
Majd adok én neki normális viselkedést
inkább levettem és a szoftverkezelőből felraktam a régebbi verziót..egyébként 2 érdekes dolgot vettem észre,se feltelepítéskor se most hogy leszedtem nem kért jelszót a szoftverkezelő,csak leszedte,a vlc-t is meg a telegramot is,mind 2 flatpak-os volt..a másik dolog hogy mikor felraktam őket múlthéten..mind a kettő egy két órán át,egy két újraindításon át azt írta ki a panelen a program neve mellet hogy rendszergazda..aztán eltűnt a kiírás.Nem szimpatikus ez a dolog,inkább távol tartom magam a flatpak-tól.. -
Dévacsen
senior tag
Sziasztok.Volna egy olyan kérdésem hogy az normális dolog e,hogy a szoftverkezelő,flatpak részéről telepített telegram nevű program,képes lefrissülni a háttérben,nem kéri a rendszer a jelszót sem, semmit,egyszerűen mikor elindítom a programot(tehát még csak nem is ment a program,sőt a gép is ki volt kapcsolva,közvetlen bekapcsolás után,és program indítás után)..már fogad az üzenet hogy lefrissült,és mik az újdonságok,megnézem a verzió számot,és tényleg újabb verzió..hogy létezik ilyen,vagy ez a flatpakos progiknál így megy?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Apple Watch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox Series X|S
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

inkább levettem és a szoftverkezelőből felraktam a régebbi verziót..egyébként 2 érdekes dolgot vettem észre,se feltelepítéskor se most hogy leszedtem nem kért jelszót a szoftverkezelő,csak leszedte,a vlc-t is meg a telegramot is,mind 2 flatpak-os volt..a másik dolog hogy mikor felraktam őket múlthéten..mind a kettő egy két órán át,egy két újraindításon át azt írta ki a panelen a program neve mellet hogy rendszergazda..aztán eltűnt a kiírás.Nem szimpatikus ez a dolog,inkább távol tartom magam a flatpak-tól..
Rowon