- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
mindegy miből nyomtatok. van hogy az első se sikerül. lehet pdf reader, libreoffice, vagy msoffice, mindegy. a driver se számít. de mondom tele van a mint fórum is ilyen problémákkal.
playonlinux alól csak az msoffice megy, immár 4 éve, mindenféle probléma nélkül. csak azóta van gond, mióta az új rendszer van. playonlinux korábban indulás után nemsokkal valami hibára hivatkozva elszállt, aztán wine alá telepítettem az office-t amit eddig használtam, de most az is frissíteni akarja magát és nem lehet elindítani, így vissza playonlinuxra, most tovább jut már, de egy ponton megakad az office telepítése, és csak teker és teker (jó windows szokás szerint), kiirtottam mindent, akkor is ezt csinálja. szóval stornó, és várunk még egy évet, hátha kiforrja magát az új rendszer illetve a programok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged