Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Modern Windowson jól futott? Elvileg 30 fps-re limitált alapból. Érdemes ilyenkor nézni a windowsos megoldásokat is (ez esetben ez talán segíthet), mert gyakran nem a Linuxban van a hiba.
-
hun_Banderas
csendes tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én eddig sikeresen használtam az EA App-ot Lutris alatt. Bár az is igaz, hogy csak egyetlen játékra és azzal akadtak problémák még korábban (de ott valószínű más volt a hiba forrása)
A Heroic-on évekkel korábban próbáltam vegyes eredményekkel (közvetlen, valamint Epic összakapcsolással). Egyébként az EA App-on (Lutris) és persze Steamen kívül mindenre a Heroic-ot használom. -
nubreed
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én egyelőre csak Steam játékokkal játszom Mint alatt, de azokkal sikeresen, mindenféle performance drop nélkül, legalábbis jelentősek nélkül. Most ha egy játék nem 100+ fps-el megy Mint alatt, hanem csak 80-al Windowshoz képest engem pont nem érdekel amúgy. Viszont a 20 nagyon kevés, milyen géped van? A Heroic game launcher natív Linux-os app? Mindenféle más platform játékai begyömöszölhetők alá?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon