- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
Frawly #12913 üzenetére
Köszönöm,
de leírtam az általad hiányolt dolgokat.
itt e #12877J.C.G.
Mint írtam a lapom támogatja windows-on szoftveresen a fordulatszint szabályozását, tök jól működött. Gigának a saját szoftvere
[Driver] terén meg sok választásom nincsen, szerintem vagy maradok linuxon vagy win7Már az se zavar ha 10-es menne fel.
Ami a zárt rendszert illeti, van amibe nem sok választásod van. A Bryton egy kerékpáros GPS óra és tudomásom szerint mindenki windows függő, de "olcsón" ami 25e Huf nincs sok választásom. Kell vagy se, kb. ennyi. Wine nem sikerült szóra bírnom amikor utoljára el akartam indítani egy játékot és a több időt nem akarok beleölni. Ha nem működik csak macera által, ahhoz nincs sok türelmem. Telefonom (honor8) szoftvere is win függő. Milyen telót vegyek?
Holnap jön egy új kuckó a saját gépemnek és akkor talán még csendesíteni tudok azon a zajgépen is a saját régi házammal.
ui.: Köszönöm, hogy segíteni próbálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest