- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Károly 99
csendes tag
válasz
Amazonas #10231 üzenetére
Természetesen készítettem egy 5,5 GB-os swap partíciót a telepítéskor, és csak egy 250 GB-os HDD van benne. A "Felfüggesztés" (készenléti állapot) funkcióra mindenképp szükségem van rá, de jó lenne, ha a hibernálás funkciót is tudnám használni. Amúgy meg próbáltam a sima kikapcsolás utáni indítást is, de nem maradt meg az előtte megnyitott program (alkalmazás), mert még nem láttam ilyet, hogy megmaradnának a kikapcsolás előtt megnyitott alkalmazások.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kutya topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest