Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
.:GoliBali:.
aktív tag
Na az lenne a nagy kérdésem, hogy hogyan töltsem le azt a ***** fájlt, mivel linux alatt nem tom hogy kell letölteni, és ha windows alatt töltöm le akkor avval nem megyek semmire! Ha cdre kiírom akkor sem tud vele mit kezdeni, mivel azt sem tudom, hogy ilyenkor mit írok be :
rpm -i --nodeps --force fglrx-glc22-4.3.0-3.7.0.i386.rpm
Ez micsoda, és lehet-e olyat, hogy valahogyan a cd-n lévő drivert ismerje fel (persze annyit megértettem belőle, hogy a fájlnév van a végén, tehát azt átírva is megpróbáltam! Semmi sikerrel! Azt írja ki, hogy the file not found!)
Szerk:
Persze a linket fentről erhas01 től vettem, és abban a linkben találtam azt a számomra érthetetlen sort!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Asustor NAS
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Formula-1
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest