- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #17762 üzenetére
Ráadásul ez az egyszerű felhasználóknak mi lényeges szónoklat az ellenkező irányban is mindegy, mert ők a systemd-t sem igénylik, ergo meglennének a sok szutyok nélkül, legfeljebb akkor a hagyományos megoldásból lenne nekik lényeges 0%
Ebben teljesen igazad van és ami fura, hogy ezzel a mondattal Te is igazat adtál nekem!
Ezt a bloat dolgot jegeljük most, mivel itt nem értünk egyet, neked valami szörnyű ez, másoknak meg a könnyű használhatóságot jelenti. De ez teljesen jó így. Pár év alatt 4x annyi memória lett a gépben, így én fel vagyok készülve. Ok, notebookban csak 3x annyi, de egy év alatt. Jöhet a bloatvihar!
Szerintem ezt az egyszeri felhasználó, meg akik csak le akarnak ülni a gép elé laikusként dumát, ezeknek az embereknek van ott a Windows meg a MacOS, használják azt. Nekik úgyis mindegy.
Mindegy? Dehogy az, egyrészt nem mindenki szereti, másrészt a meglévő gépre a Linux nulla forint, egy MacBook mennyi is? Na látod!
(#17763) Aweriot
Unjuk? Dehogyis, de amúgy mit is? Végigolvasod ezt a sok okosságot? Akkor Te sem unod!
Nekem meg már mindegy, Dunát is akartak rekeszteni velem már......
Persze ebből is csak az derült ki, mennyivel erőszakosabb egy bölcsész végzettségű, mint egy erőszakszervezet tagja.Ki gondolná? o1g taxfree pálinkája......
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest