Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #17762 üzenetére

Ráadásul ez az egyszerű felhasználóknak mi lényeges szónoklat az ellenkező irányban is mindegy, mert ők a systemd-t sem igénylik, ergo meglennének a sok szutyok nélkül, legfeljebb akkor a hagyományos megoldásból lenne nekik lényeges 0%

Ebben teljesen igazad van és ami fura, hogy ezzel a mondattal Te is igazat adtál nekem! :D

Ezt a bloat dolgot jegeljük most, mivel itt nem értünk egyet, neked valami szörnyű ez, másoknak meg a könnyű használhatóságot jelenti. De ez teljesen jó így. Pár év alatt 4x annyi memória lett a gépben, így én fel vagyok készülve. Ok, notebookban csak 3x annyi, de egy év alatt. Jöhet a bloatvihar! ;]

Szerintem ezt az egyszeri felhasználó, meg akik csak le akarnak ülni a gép elé laikusként dumát, ezeknek az embereknek van ott a Windows meg a MacOS, használják azt. Nekik úgyis mindegy.

Mindegy? Dehogy az, egyrészt nem mindenki szereti, másrészt a meglévő gépre a Linux nulla forint, egy MacBook mennyi is? Na látod!

(#17763) Aweriot

Unjuk? Dehogyis, de amúgy mit is? Végigolvasod ezt a sok okosságot? Akkor Te sem unod! :D
    Nekem meg már mindegy, Dunát is akartak rekeszteni velem már......
    Persze ebből is csak az derült ki, mennyivel erőszakosabb egy bölcsész végzettségű, mint egy erőszakszervezet tagja. :Y Ki gondolná? o1g taxfree pálinkája......

• cigam

titán

válasz Frawly #17762 üzenetére

Mondom, a systemd-nek az a legfőbb baja, hogy elveszi a választási szabadságot, mindenkinek használnia kell a dependenciák miatt.

Ez a dependelő csomagok készítőinek a hibája, hiszen miattuk nem választható másik init rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák