- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
REAL WORLD #1 üzenetére
emlékeim szerint egy
a.out
filet így lehet futtatni:
./a.out -
REAL WORLD
tag
UP!
Fontos lenne! -
REAL WORLD
tag
Sziasztok!
A programozás házim követelménye, hogy platformfüggetlen legyen, legyen benne fájlkezelés és még egy csomó minden más. A progi kész, több mint 700 sor és tök jól működik! (windows alatt) De unix rendszeren is futnia kellene...
Mivel nincs itthon linuxom, csak távoli használattal tudom ellenőrizni. Az egyetem Sun szerveréhez csatlakozom a ''Putty''-al és ott tudok fordítani. Sikeresen lefordul. Semmi hiba. Azonban, amikor futtatni akarom, akkor hibát üzen vissza!
''-bash: command not found''
Mielőtt beleraktam volna a fájlkezelést, akkor még jól működött. Most írtam egy proba.c-t, ami megynit egy szöveges fájlt és kiírja a tartalmát. Ez is jól lefordul, de ugyanúgy ''-bah: command not found'' üzenettel elszáll... Mi lehet a hiba? A Unix miatt valamit máshogy kell csinálni vagy jogokkal lehet a baj?
#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>
int main(void)
{
FILE *f;
char c,s[81];
if ((f=fopen(''welcome.txt'',''rt''))==NULL)
{
printf(''Hianyzik a welcome.txt fajl!\n'');
return 1;
}
else
{
while (fgets(s,81,f)!=NULL)
printf(''%s'',s);
}
fclose(f);
while ((c=getchar())!='\n') c=getchar();
return 0;
}
Aktív témák
Hirdetés
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest